Tilly Doldersum

Beschrijf hier uw ervaring

Op de mail snel een antwoord, dus snel ons zonnedoek besteld. Product is helemaal goed.

Hugo With de

Prima webshop

Volgens afspraak binnen 2 werkdagen leverio

Hans van der Valk

Eenvoudige manier van bestellen

Netjes geleverd zoals afgesproken

Berrie Jansen

Mijn algemene indruk is goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben erg tevreden over het product, wat voldoet aan alle wensen. Snelle reactie en antwoord op vragen via mail.
Klein min puntje is dat ik ondanks mijn aangemaakte voorraadnodificatie niet op de hoogte werd gesteld over de inmiddels nieuw binnen gekomen voorraad.

Reactie Buitenkado.nl:

Hey Berrie, fijn om te horen dat je tevreden bent met je tent! Ik zie dat jij sneller was met je bestelling dan wij met onze voorraadnotificatie :) Je bestelling is op 3 april al binnengekomen,... Hey Berrie, fijn om te horen dat je tevreden bent met je tent! Ik zie dat jij sneller was met je bestelling dan wij met onze voorraadnotificatie :) Je bestelling is op 3 april al binnengekomen, terwijl wij op 5 april pas alle tenten weer op voorraad hadden en dus de voorraadnotificaties hebben verstuurd. Daarbij werkt het systeem zo dat je geen mail krijgt als je kort daarvoor een bestelling hebt geplaatst.

netjes

Christiaan Nijkamp

Beschrijf hier uw ervaring

Hangmat standaard besteld. Bevestiging en verzending verliepen snel. De bezorger heeft alleen een fout gemaakt door één van de twee dozen niet te bezorgen.
Buitenkado was gelukkig goed...
Buitenkado was gelukkig goed bereiken en via de chatbot had ik snel contact met iemand van de klantenservice. Het tweede pakketonderdeel is de volgende dag alsnog bezorgd.

Kee

De kwaliteit van de schaduwdoek lijkt op het oog goed te zijn, de maatvoering is niet precies maar is wel acceptabel wat het scheelt centimeters, de oogverbinding is vrij sterk.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd en kan na de levering worden betaald.

Raar

Beschrijf hier uw ervaring

Iets eenvoudigs besteld om op te halen. Ophalen bleek lastig- gelukkig aardige jongen bij expeditie die me hielp

Ad dekoning

Snel en duidelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en kwaliteit zoals beschreven.