Herman Roelofs

Zeer goed

Zeer Goede uitleg via website

Gerard Bulters

Op tijd besteld en perfect geleverd naar onze verwachtingen.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Erve ‘t Volbert Enschede

Mooie duidelijke omschrijving op de site en supersnel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Online heel veel tenten bekeken en offertes opgevraagd. Buitekado kon supersnel de juiste popup tent voor een goede prijs leveren.

Mat De Kleijn

Beschrijf hier uw ervaring

Producten zoals het hoort te zijn

Prima product en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had wel moeite om de kleur warmwit van de lichtslang via de computer in het winkelmandje te krijgen. Lukte wel toen ik met de telefoon bestelde. Bij de computer cookies gedelete en aan en uit... Ik had wel moeite om de kleur warmwit van de lichtslang via de computer in het winkelmandje te krijgen. Lukte wel toen ik met de telefoon bestelde. Bij de computer cookies gedelete en aan en uit gezet.

Annemarie Fetz

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, overzichtelijk. Waren snel geleverd. Er waren wat onduidelijkheden betreffende een bepaalde bestelling, maar dit werd meteen keurig opgelost. Persoonlijk contact was prettig. Duidelijke site, overzichtelijk. Waren snel geleverd. Er waren wat onduidelijkheden betreffende een bepaalde bestelling, maar dit werd meteen keurig opgelost. Persoonlijk contact was prettig.
Wij hebben de Kamado nog niet uitgeprobeerd dus over de kwaliteit van de geleverde waren kan ik nog niks zeggen. Alles ziet er prima uit, dus dat beloofd veel goeds voor het BBQ seizoen!

Ronald Esman

Goed artikel, zoals beschreven op de site.

Beschrijf hier uw ervaring

Kamado werd snel geleverd, vervoerder was zo attent om mee te helpen om de bbq in de tuin de zetten.

Bbq is van goede kwaliteit, top-aankoop!

Bea Hofstra

zeer goede ervaring

gerard van der kaaij

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

product is niet te bekijken

Reactie Buitenkado.nl:

Hoi Gerard, wat jammer dat je niet tevreden bent over ons! Ik heb van mijn collega begrepen dat je contact hebt gehad over de mogelijkheid om een tent te bekijken en/of af te halen. Zoals hij heeft... Hoi Gerard, wat jammer dat je niet tevreden bent over ons! Ik heb van mijn collega begrepen dat je contact hebt gehad over de mogelijkheid om een tent te bekijken en/of af te halen. Zoals hij heeft aangegeven, is het op locatie bekijken van een tent momenteel helaas niet mogelijk. Wel kan je bestellingen komen ophalen, waar jij ook voor hebt gekozen. Na het ophalen heb je ons nog gemaild dat de tent er goed uit ziet. Ik vraag me daarom af of er toch iets fout is gegaan, of dat je negatieve ervaring puur zit in het feit dat je de tent voor aankoop niet kon bekijken (ook al was dat vooraf gecommuniceerd)? Als er iets is misgegaan of als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het heel graag!

Vlotte levering en mooi produkt

Vlotte levering en mooi produkt