Silvan Habermehl

Enorm goed geholpen door dit team, vanaf de snelle reactie op de offerte-aanvraag tot het afleveren van het eindresultaat. Zou dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen!

Cor de Ruiter

Super!
Heel snel geholpen toen bleek dat onze vloer rot was. Duidelijke afspraken die keurig nagekomen zijn en bovenal is er topwerk geleverd. Super blij mee!!

MPG Solutions

Bull Betonwerken, professionals in de productie en aanleg van schuimbeton.
Gewaardeerde gebruiker van onze grondstoffen.
Succes mannen

Elzenga

Vanaf eerste begin goede communicatie over hoe de vloer gestort zou worden, vloerverwarming en dekvloer ter afwerking.
Duidelijke offerte en tussendoor met vragen kort lijntje met het...
Duidelijke offerte en tussendoor met vragen kort lijntje met het kantoor.
Heel fijn om mee samen te werken!

Jelle

Prachtige vloer door professionals!!

Hanneke

We kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en zijn bij vragen zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan door Stefan. Gemakkelijk contact via telefoon en WhatsApp. Geleverd volgens... We kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en zijn bij vragen zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan door Stefan. Gemakkelijk contact via telefoon en WhatsApp. Geleverd volgens afspraak en keurig afgewerkt. Het is nog aan het drogen, maar tot nu toe zeer tevreden!

S.

Erg behulpzaam en altijd meedenkend met hetgeen wat je wil. Fijne communicatie en goede producten. Persoonlik contact staat daar hoog in t vaandel, heel fijn. Goed bereikbaar ook!

Mw Hendrikse

Prima service, afspraken worden keurig nageleefd…wij raden Bull Betonwerken zeker aan.

Bull heeft zeer goed werk, precies volgens planning, geleverd. De communicatie verliep gemakkelijk en afspraken werden keurig nagekomen. Kortom erg tevreden over Bull Betonwerken.

John

Top bedrijf, reageren snel, leveren topwerk. Ze hebben bij ons schuimbeton aangebracht, en de cement dekvloer.