Boerenklompen

Boerenklompen

Omschrijving samenwerking

Nadat het idee geboren was om een webwinkel te gaan beginnen, begon de zoektocht naar iemand die mij kon helpen om een webwinkel te bouwen. Na veel gezocht te hebben op google had ik een lijstje met... Nadat het idee geboren was om een webwinkel te gaan beginnen, begon de zoektocht naar iemand die mij kon helpen om een webwinkel te bouwen. Na veel gezocht te hebben op google had ik een lijstje met webwinkelbouwers opgesteld.
Alexander was in mijn ogen degene die het meest aan mijn eisen voldeed en een zeer nette portfolio had.
Toen heb ik hem benaderd en hebben we een keer afgesproken en besproken wat we zouden gaan maken.
Het bouwen van een webwinkel is wel even een klusje maar Alexander heeft mij uitstekend geholpen en u kunt zelf het resultaat zien op www.boerenklompen.nl. De samenwerking verliep ook buitengewoon soepel en eerlijk.
Het voordeel bij Alexander is ook dat je geen nummer bent maar je weet met wie je te maken hebt en je krijgt altijd reactie. Als je het toch net iets anders wil of iets zint je niet dan kan je dat gerust mailen en het wordt weer in orde gemaakt. Kortom zeker een aanrader !

Richard J.

Webdesign en onderhoud

Omschrijving samenwerking

Ik wist dat de grootste uitdaging voor het maken van mijn website, vanuit een reeds bestaand ontwerp en
met mijn oog voor detail, het vinden van de juiste webdesigner was. Daarnaast vroeg ik me af of het wel
te doen was, de communicatie volledig per email zonder enig persoonlijk contact. Na het ontvangen van een
aantal offertes en serieus emailverkeer met maar liefst 15 webdesigners kwam ik op Alexander uit.
Doorslaggevend waren een combinatie van (idee van) kennis/kunde, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid
voor een eerlijke prijs. Wanneer je iemand voor iets serieus nodig hebt dan is het vinden van de juiste
'man for the job' stap één voor succes voor alles wat daarna komt. Ik ben blij dat ik me daar de tijd voor
heb genomen. Alexander is pas tevreden als de klant dat ook is, niks is te moeilijk of teveel gevraagd.
Een prof, steeds vol enthousiasme. De website is een pareltje geworden! Dank je Alexander :)

Hartenwerk

Flexibel en deskundig!

Omschrijving samenwerking

Alexander denkt mee, is snel, bereikbaar en maakt precies wat je wil. Ik heb inmiddels mijn tweede website met allerlei dynamische onderdelen zoals een webshop, een ebook, blogs...En ik ben zeer... Alexander denkt mee, is snel, bereikbaar en maakt precies wat je wil. Ik heb inmiddels mijn tweede website met allerlei dynamische onderdelen zoals een webshop, een ebook, blogs...En ik ben zeer tevreden.

Cyrex

Samenwerking Cyrex en Website Delivery.

Omschrijving samenwerking

De samenwerking en communicatie verloopt altijd perfect! Alexander weet hoe hij met zijn klanten moet omgaan en is altijd transparant inzake het project. Website Delivery levert telkens kwalitatieve... De samenwerking en communicatie verloopt altijd perfect! Alexander weet hoe hij met zijn klanten moet omgaan en is altijd transparant inzake het project. Website Delivery levert telkens kwalitatieve projecten die voldoen aan de eisen van de klant. Niet direct tevreden? Geen probleem, Alexander stemt af met de klant en voorziet een nieuw ontwerp, dit tot de klant akkoord gaat. Prijs kwaliteit zijn altijd in balans. Als laatste is het geen obstakel voor Website Delivery om projecten te leveren aan buitenlandse klanten, dit omwille van correcte en tijdige communicatie en de in-house expertise.

Annemarie Swart Texeltrips & 't Swarte Schaap

Mee- & vooruit denken, werken vanuit passie, service tot in de puntjes

Omschrijving samenwerking

Alexander is iemand die luistert naar je verhaal en dit vertaalt in beeld. Hij verplaatst zich in jouw visie en maakt je droom tot werkelijkheid. Soms fijn dat als je een beeld hebt dat niet... Alexander is iemand die luistert naar je verhaal en dit vertaalt in beeld. Hij verplaatst zich in jouw visie en maakt je droom tot werkelijkheid. Soms fijn dat als je een beeld hebt dat niet helemaal klopt hij je dan kan laten zien hoe het nog mooier kan. Eigenwijsheid gecombineerd met een enorm creatief talent en dat maakt hem zo bijzonder en uniek. Hij gaat voor kwaliteit en voert dat tot in de puntjes uit. Na vele offertes en logo's die niets te maken hadden met hetgeen ik wilde uitstralen, kwam Alexander op mijn pad & het 1e logo was meteen raak!

Spuiterij Vendelbos

Logo en huisstijl ontwerp - meer dan tevreden!

Omschrijving samenwerking

Na enige tijd op het internet gezocht te hebben zijn we bij Alexander - Website delivery terecht gekomen. We zochten een grafisch vormgever die onze wensen kon uitwerken in een mooi passend logo en... Na enige tijd op het internet gezocht te hebben zijn we bij Alexander - Website delivery terecht gekomen. We zochten een grafisch vormgever die onze wensen kon uitwerken in een mooi passend logo en huisstijl. Bij het zien van zijn website en portfolio werden we meteen enthousiast. We zijn erg bij dat we Alexander gekozen hebben, we zijn super tevreden. De communicatie liep erg soepel en prettig. Alexander is erg servicegericht, en denkt mee. Erg plezierig! We hopen dat we in de toekomst nog vaker van zijn creativiteit en diensten gebruik mogen maken!

De Gastouderfabriek / Stichting Nysa

Website delivery is een fijne sparringspartner als het gaat om vormgeving van je bedrijf op internet. Het bedrijf denkt mee, verzorgt van website tot huisstijl en heeft een frisse kijk.

Omschrijving samenwerking

Wij hebben inmiddels meerdere websites laten ontwikkelen door Alexander. En zijn zeer tevreden over de communicatie, bereikbaarheid en service.

Lieke van der Vorst

Alexander heeft mijn website heel logisch en duidelijk gebouwd. Waardoor ik nu makkelijk mijn webshop kan aanpassen en aanvullen. Ook na de afronding van mijn webshop stond hij klaar om me te helpen... Alexander heeft mijn website heel logisch en duidelijk gebouwd. Waardoor ik nu makkelijk mijn webshop kan aanpassen en aanvullen. Ook na de afronding van mijn webshop stond hij klaar om me te helpen en dingen uit te leggen. Ik zou zo weer een samenwerking aangaan!

Omschrijving samenwerking

Heel fijn en overzichtelijk. Ook de communicatie ging erg makkelijk, Alexander reageert snel op mailtjes.

Scato Trip / Trip Bouw

Een aantal jaar geleden waren wij opzoek naar een professionele webdesigner die ons bedrijf naar een hoger niveau kon tillen. Na even gezocht te hebben kwam ik uit bij Website Delivery. Deze website... Een aantal jaar geleden waren wij opzoek naar een professionele webdesigner die ons bedrijf naar een hoger niveau kon tillen. Na even gezocht te hebben kwam ik uit bij Website Delivery. Deze website had exact de allure waar ons bedrijf naar opzoek was. Los van een nieuwe website moest er ook een nieuwe huisstijl en logo gecreëerd worden. Na het doorspitten van de portfolio van Website Delivery had ik al meteen een goed gevoel.

Omschrijving samenwerking

Na de aanvraag en wensen per e-mail ingediend te hebben was de eerste kennismaking snel een feit. In een relaxte omgeving namen wij alle punten goed door. Twee weken later ontving ik de eerste... Na de aanvraag en wensen per e-mail ingediend te hebben was de eerste kennismaking snel een feit. In een relaxte omgeving namen wij alle punten goed door. Twee weken later ontving ik de eerste concepten en was meteen overweldigd! Precies wat wij in gedachten hadden, en meer, had Alexander in slechts een paar dagen op papier weten te krijgen. Professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid allemaal pijlers die Alexander in één logo voor ons wist samen te vatten.

Jaren later werken wij nog steeds intensief samen. Alexander denkt innovatief mee en weet meestal direct wat de klant wil. Zonder veel moeite worden aanpassingen en toevoegingen gerealiseerd. Ik kan Website Delivery dan ook aan iedereen aanbevelen!

Alexander is een servicegrichte professional die zijn vak verstaat, meedenkt en waar je van op aan kunt!

Omschrijving samenwerking

Plezierig, doelgericht en servicegericht.