Duidelijke website, volgens afspraak geleverd

Snel en correct geleverd

Geen gezeur

Zeer snelle levering en goedkoop.

Snelheid en telefonisch behulpzaam bij contact

Ik heb al meerdere keren contour gesneden stickers besteld, voor zowel op de auto, de ramen en op jam-potjes. Altijd erg tevreden over het resultaat. Wat voor mij het belangrijkste is is dat de... Ik heb al meerdere keren contour gesneden stickers besteld, voor zowel op de auto, de ramen en op jam-potjes. Altijd erg tevreden over het resultaat. Wat voor mij het belangrijkste is is dat de producten van hoge kwaliteit zijn en de kleuren kloppen. Daarnaast heeft Business Stickers een goede klantenservice.

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten beveel ik dit bedrijf aan.

Goede kwaliteit stickers, vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Snel geleverd, stickers van goede kwaliteit en niet al te duur. De stickers waren makkelijk aan te brengen en goede instructies.

Erg handig dat er altijd nog wordt gecontrolleerd of de stickers juist zijn voordat ze worden geprint.

Kim de Vaal

Countour gesneden autostickers besteld, waar ik nog een vraag over had voor bestelling. Na het telefonisch druk te zijn heb ik een mail gestuurd waardoor ik netjes teruggebeld werd en de tijd werd... Countour gesneden autostickers besteld, waar ik nog een vraag over had voor bestelling. Na het telefonisch druk te zijn heb ik een mail gestuurd waardoor ik netjes teruggebeld werd en de tijd werd genomen om te luisteren en mee te denken.

Goede services, snelle levering, denken mee

Prima en correcte service en levering , men denkt mee !

Snelle levering en initiatief

Zeer positief

Signaleren en contacten bij onduidelijkheden alvorens over te gaan tot uit voering. Zeer service en klant gericht voor een redelijke prijs

Goede klantvriendelujkheid, rustige omgeving.

Ze streven echt naar laagste prijs garantie, door je gewoon een prodict te geven waar een lager bedrag opstaat dan hoort.

Goede ervaring, snelle levering en perfecte stickers

Direct contact en doorpakken