Snelle en goede kwaliteit voor een goede prijs, klantvriendelijke service en aan te bevelen aan iedereen!

Meubelmaatwerk Tulp

Snelle levering, goede service en begeleiding.

Goed! Ze controleren het ontwerp goed voordat de stickers bedrukt worden, overleggen eventuele aanpassingen netjes.

Er klopte iets niet aan het ontwerp wat ik aangeleverd heb, ik wist niet hoe dat kwam. Maar zij hebben hun best gedaan dit te achterhalen en hebben dit aangepast. Ze gingen de stickers pas drukken... Er klopte iets niet aan het ontwerp wat ik aangeleverd heb, ik wist niet hoe dat kwam. Maar zij hebben hun best gedaan dit te achterhalen en hebben dit aangepast. Ze gingen de stickers pas drukken toen ik tevreden was over het ontwerp.

Duivenvoorden vof

Goedkoop adres en snel geleverd

Website en levertijd

Bouwbedrijf

Klantvriendelijk en snelle service.

Zie hierboven.

Eigen ontwerp sticker 'Periodiek onderhoud' met afgeronde hoeken geupload (voor print in kleine oplage). Vlotte levering Het resultaat is nog beter geworden dan verwacht.

+ Vlotte communicatie na het indienen van de opdracht om de details te verifieren.
+ Mooie kwaliteit stickers.
+ Afgeronde hoeken in het ontwerp waren ook geen problem.
+ Het...
+ Mooie kwaliteit stickers.
+ Afgeronde hoeken in het ontwerp waren ook geen problem.
+ Het contactpersoon komt kundig over

Het bestelling ging gemakkelijk en snel. De levering gebeurde conform afspraak. Het resultaat was wat wij er van verwacht hadden.

goede prijs kwaliteitverhouding

Super snelle levering, erg blij mee!

Behulpzame klantenservice

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. Positief contact gehad over de bestelling

klantvriendelijkheid