Asdtrick

Autosticker

Verkeerde stickers geleverd maar werd direct opgelost. Niets anders dan lof.

De Leeuw Metalen B.V.

Uitstekende service, snel en goed geregeld!

Uitstekende snelle service, wij hadden een spoed opdracht en deze is door Business sticker uitstekend opgepakt.
Een aanrader als u voor kwaliteit gaat, goede ondersteuning en denken met je...
Een aanrader als u voor kwaliteit gaat, goede ondersteuning en denken met je mee.
Kortom, zoekt u kwaliteit en goede service voor een betaalbare prijs dan bent u bij Business sticker aan het juiste adres!

Annet van der Putten / De Speelbrug

Zo zou je overal geholpen willen worden!

Op zoek naar een extra sticker voor op onze bedrijfsauto's gaf de site van businessstickers.nl een overzichtelijk aanbod. Duidelijke uitleg en eenvoudig te bestellen. Er kwam direct een reactie met... Op zoek naar een extra sticker voor op onze bedrijfsauto's gaf de site van businessstickers.nl een overzichtelijk aanbod. Duidelijke uitleg en eenvoudig te bestellen. Er kwam direct een reactie met een vriendelijk een uitstekend advies. Verder een snelle levering voor ook nog eens een zeer gunstig tarief. Met de uitleg van de instructievideo was het opplakken een fluitje van een cent. Zo zou je overal geholpen willen worden!

Prettig en makkelijk.

De stickers zijn zo besteld en snel in huis.

Bart & Peter

Top service en kwaliteit !!

In samenwerking enkele aanpassingen doorgevoerd en het resultaat is helemaal toppie!! Graag tot de volgende!

bikeshop nijnsel

Kwaliteit gewoon een TOP zaakje

Goede feedback van het bedrijf en in goed overleg wat verandert en helemaal super tevreden.
Hier gaan we nog zeker meer bestellen.

thx Medewerkers

CoreSer / Remco ICT

Kwaliteit, behulpzaam en snel

Had een fout gemaakt in mijn bestelling. Na contact met de klantenservice en het aangeven van mijn wensen, hebben ze mijn bestanden voor mij aangepast. Uitkomt is precies zoals bedoeld in hoge... Had een fout gemaakt in mijn bestelling. Na contact met de klantenservice en het aangeven van mijn wensen, hebben ze mijn bestanden voor mij aangepast. Uitkomt is precies zoals bedoeld in hoge kwaliteit. Alles voor een héél scherpe prijs! Tot de volgende bestelling.

Uitstekende dienstverlening

Inmiddels hebben we een aantal orders bij businesstickers geplaatst en deze zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. Ze doen wat ze beloven en dat is iets wat helaas niet bij alle bedrijven het... Inmiddels hebben we een aantal orders bij businesstickers geplaatst en deze zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. Ze doen wat ze beloven en dat is iets wat helaas niet bij alle bedrijven het geval is. Wij zijn dan ook zeker van plan om in de toekomst nog vaker gebruik te maken van businessstickers.nl.

OTO Hendriks Doetinchem

Prima bedrijf!

Een zeer klantvriendelijke bedrijf met kennis van zaken. Alles volgens afspraak verlopen en prima kwaliteit product geleverd voor een zeer scherpe prijs!

Stichting Hand to Hand

Een aanrader!

Naast een perfecte service, leveren ze ook perfecte kwaliteit. De geleverde Stickers voor onze goede doelen in Afrika blijven mooi ook in de tropisch hitte en de zon. Een echte aanrader!