Goed, snelle afhandeling en op tijd geleverd. Ik ben tevreden.
Melis
Buttons besteld voor een vrijgezellenfeest. Supersnelle en vriendelijke service!
Tineke Kaizer
Alles ging vrij goed. Alleen is het jammer dat we geen tijd hebben genomen om het project te controleren. Degene voor wie ik het besteld had is niet tevreden met de kleur.
73 Orange
Geweldig! Buttons besteld en ze zijn dezelfde dag nog verstuurd. Alleen jammer dat DHL er vervolgens een dagje langer over heeft gedaan, maar daar kon buttonpromotion niets aan doen. Geweldig! Buttons besteld en ze zijn dezelfde dag nog verstuurd. Alleen jammer dat DHL er vervolgens een dagje langer over heeft gedaan, maar daar kon buttonpromotion niets aan doen.
De button waren perfect van kwaliteit en ruim op tijd.
Thom Ketting
Mooi product afgeleverd, goede communicatie en zeer ok qua prijs kwaliteit verhouding
Thea
Eerste proefdruk nog niet tevreden over. Verkeerde bestand aangeleverd. Snelle reactie en het nieuwe bestand wat ik aanleverde is echt heel mooi geworden. Duidelijke communicatie en mooi product...Eerste proefdruk nog niet tevreden over. Verkeerde bestand aangeleverd. Snelle reactie en het nieuwe bestand wat ik aanleverde is echt heel mooi geworden. Duidelijke communicatie en mooi product ontvangen
Joop Regoord
Prima Buttons, snelle levering!
Evert Groen
Top geholpen dankzij Libby. Meedenken, adviseren en tijdig verzenden. Volgende keer weer.š