Snelle service, perfect aangeleverd

Snelheid reageren, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Producten degelijk aangeleverd, netjes opgerold op een spoel, stevig gesoldeerd

Eigenlijk geen

Uitstekende service!

Alles verloopt heel snel en vlot.

Michel

Top

Goede, juiste informatie. Goed vindbaar op de website.

Marco

Great experience, fast and efficient

Fast and reliable

Herman Hoogendijk

Perfecte en snelle levering. Zorg besteed aan de verpakking. Al was het geen kostbare bestelling. Zelfs netjes gestripte en voorgesoldeerde aansluit draadjes bijgeleverd. Top

Zeer snele levering en omruiling bij garanties

snelle levering

meer info over de led strips

Kevin Van gastel

Perfecte levering zoals afgesproken de volgende keer bestellen we er weer

dario degraeve

Heel correcte service

Rudolph Illing

Snelle en goed begeleide toezending van mijn bestelling. Als eerste indruk vaan een bedrujf waar ik nog niet eerder iets besteld had: zeer goed

Snelle adekwate levering goede begeleiding van de zending . Door privé omstandigheden kon ik het product pas gisteren munteren en beproeven. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van... Snelle adekwate levering goede begeleiding van de zending . Door privé omstandigheden kon ik het product pas gisteren munteren en beproeven. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit product. Nog niet eerder met 12 volts LEDverlichting gewerkt. Ik vind het montagegemak en zeer goed, door de aan de LEDstrip aangebrachte lijmlaag. De lichtopbrengst en het verbruik nog niet eerder kunnen beoordelen. Ik ben zeer tevreden over de lichtopbrengst en het stroomverbruik van de aan mij geleverde LEDstrip. Ik zal zeker in de toekomst voor mijn gehele woonschip deze verlichting gaan gebruiken en daarvoor van de diensten van het leveringsbedrijf gebruik maken.

Misschien is een korte en simpele montagehandleiding voor beginners op het gebied van dit product aan te bevelen.