Positief. Heldere informatie vooraf per email ontvangen.

Steven H.

Weerom bliksemsnel geleverd, goed verpakt en degelijk materiaal. Dankjewel voor de snelle antwoorden op mijn vragen. Top service !

Peter Mulder

Top winkel !

Goede prijs, en informatie, snelle levering.

Henk Brölman

De beide keren dat ik bij BuyLEDstrip artikelen heb gekocht zijn goed verlopen: snelle reactie en bezorging van het bestelde binnen de opgegeven tijd. Op een vraag via de mail over de werking van... De beide keren dat ik bij BuyLEDstrip artikelen heb gekocht zijn goed verlopen: snelle reactie en bezorging van het bestelde binnen de opgegeven tijd. Op een vraag via de mail over de werking van een bepaald product werd snel en afdoende gereageerd. Ik ben zeer tevreden en zal bij eventuele vervolg bestellingen op LED gebied weer bij BuyLED strip ankloppen.

R.Jimenez

Ok

correct products, all works well. Fast shipping

the battery of the remote control is empty. You would check before shipping.

Ledstrip besteld, snel in huis. Geeft nog meer licht dan verwacht!

Zeer snelle bezorging van een uitstekend product tegen een scherpe prijs!

geen idee

Ik had een mail gestuurd met verzoek om info, ik kreeg onmiddellijk reactie en goed advies met meteen links erbij wat ik dan moest bestellen, echt geweldig.

Ik vond de snelle reactie een sterk punt maar ook dat het kant en klaar gemaakt wordt, alles werd gesoldeerd geleverd en dat vond ik geweldig. Ook prijstechnisch vond ik het goed, of alles werkt... Ik vond de snelle reactie een sterk punt maar ook dat het kant en klaar gemaakt wordt, alles werd gesoldeerd geleverd en dat vond ik geweldig. Ook prijstechnisch vond ik het goed, of alles werkt weet ik nog niet, het moet nog aangesloten worden maar ik ga ervan uit dat alles prima zal gaan werken.

Nee die heb ik niet, ik ben zeer tevreden.

sjoerd de wit

Heel goed

Goede en snelle levering

Maarten

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Beschermdpjes waren verkeerde maat