JOS VERHOEVEN

Bestellen en levering prima in orde.
Ben zeer tevreden
Aanrader.
Alleen jammer dat waterdichte strips niet plug and play geleverd kunnen worden

Albert Vuijk

Uitstekende sortering en precies wat ik zocht was hier te koop!

Het gemak van het bestellen en de snelle levering is een sterk punt en zeer goed.

Roel

Prima service en snelle levering

actieve ondersteuning en snelle reactie op mail

ik kan hier niet bedenken

Ben blij met mijn aankoop en de snelle levering .

Bas

Zeer goed dag na bestelling geleverd precies zoals ik besteld had

Goede en correcte uitvoering van bestellingen!

Zie boven!

Geen.

Onlangs twee soorten LEDstrip besteld 1x 120 led/ mrt en 1 x 60 led /mrt. 3000k na montage werd ik, geconfronteerd met 2 verschillende kleuren licht. Daarnaast had 2 adstand dimmers fout besteld. Na... Onlangs twee soorten LEDstrip besteld 1x 120 led/ mrt en 1 x 60 led /mrt. 3000k na montage werd ik, geconfronteerd met 2 verschillende kleuren licht. Daarnaast had 2 adstand dimmers fout besteld. Na overleg mocht ik materiaal retour sturen en het bedrag gecrediteerd.

Snelle reactie en service.

Bij opgave LED strip 3000k moet dit ook 3000K zijn en wanneer er beantwoordt wordt dat er geeen extra warm wit 2300-2700K wordt verkocht. Dat kan , maar bij het nader bekijken van de website blijkt... Bij opgave LED strip 3000k moet dit ook 3000K zijn en wanneer er beantwoordt wordt dat er geeen extra warm wit 2300-2700K wordt verkocht. Dat kan , maar bij het nader bekijken van de website blijkt dat dit wel geleverd wordt. De website geeft het aan als voorraad artikel.

Goede voorlichting

Geweldig werkt prima.

Iets grotere en stevigere soldeerpunten.

Marc Tuerlinckx (Smooth Flavour Band)

Uitermate positief, zeer klantvriendelijk en correct

De zeer correcte dienst na verkoop en de snelheid van afhandeling zonder enige complicatie...goede producten en snelle levering, aanrader!

Niets aan te merken