Erwin Peek

Meerdere malen besteld, snelle leveringen, snel reacties op vragen en goed meedenken om bepaalde producten juist wel of juist niet te gebruiken ! Ze krijgen van mij een warme douche !

Vermelding bij bepaalde Led verlichting of deze wel/niet te gebruiken zijn voor aquarium gebruik.

Tuerlinckx c Marc

Zeer positief met een uitstekend product

Zeer accurate en snelle levering met een produkt van goede kwaliteit , uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Monteyne Nicolas

Duidelijke website, goede kwaliteit van product en veel keuze

Supersnelle levering, correct product

3 bestellingen gedaan. Duidelijk assortiment, goede filters op de webshop, snelle levering, dus helemaal goed. Alleen heb ik nu nog steeds niet de kleur LEDs in huis die ik eigenlijk Wens, dus daar... 3 bestellingen gedaan. Duidelijk assortiment, goede filters op de webshop, snelle levering, dus helemaal goed. Alleen heb ik nu nog steeds niet de kleur LEDs in huis die ik eigenlijk Wens, dus daar ligt het verbeterpunt!!

Goede filters die inzichtelijk maken welke keuzes je hebt

Meer foto's van voorbeelden met referentiepunten. Ik heb nu 2 x led strips besteld maar nog steeds niet de kleur die ik wil hebben.

Maurice Wortel

Bestelling is snel geleverd en contact was goed. echter de waterdichte 5050 led strips begonnen al na een week bruin te worden en lichtintensiteit nam enorm af. van de RGB strips doen al enkele... Bestelling is snel geleverd en contact was goed. echter de waterdichte 5050 led strips begonnen al na een week bruin te worden en lichtintensiteit nam enorm af. van de RGB strips doen al enkele kleuren het niet meer.
Kwaliteit is dus erg slecht. Na onderzoek moeten 5050 leds gekoeld worden in bijvoorbeeld de alluminium led houders op deze website, maar dat is alleen mogelijk

leversnelheid

Adviseren dat de 5050 leds op een metalen strip moeten worden gemonteerd om overhitting te voorkomen of alleen gedimd gebruiken

Reactie BuyLEDStrip.com:

Beste Maurice,
Beste Maurice,
N.a.v. de fotos die u van de defecte LED strip stuurde, heb ik u deze reactie gestuurd. In het kort, lijkt het probleem te zijn dat de uiteinden open waren en er vocht in de LED strip is getrokken.
Het ziet er naar uit dat er vocht in de LED strip is gelekt. Op de laatste foto valt mij ook op dat de uiteinden niet dicht zijn gemaakt. Deze punten moet u met een silicone eindkapje en siliconelijm volledig afdichten. Gebeurt dit niet, dan trekt er vocht in en gaan de LED strips langzaam stuk (dit zie je door verkleuring en LEDs die naar verloop van tijd zwart worden(doorbranden.) zoals bij u gebeurd is.
Zie ook product omschrijving voor juist gebruik:
Deze strip wordt geleverd op waterdicht afgewerkte rollen van 5 meter. Als u de strip wilt inkorten zult u zelf weer een kabel op de LED strip moeten solderen en dit punt waterdicht afdekken. Hiervoor worden eindkapjes meegeleverd. Verder kunt u deze waterbestendige siliconen-lijm gebruiken om deze kapjes aan de strip vast te lijmen.
Toebehoren kunt u hier vinden:
BuyLEDStrip.com

Led strips besteld. de website was duidelijk en bestellen ging makkelijk

Luigi

A parte l'imballagio (Davvero da principiante) per il resto tutto OK

Ho ordinato 50 metri di cavo, che mi sono arrivati dentro una scatola in modo confuso, e ci è voluto MOLTO TEMPO a riordinarlo ed avvolgerlo su un supporto rotondo di cartone. Quindi il mio... Ho ordinato 50 metri di cavo, che mi sono arrivati dentro una scatola in modo confuso, e ci è voluto MOLTO TEMPO a riordinarlo ed avvolgerlo su un supporto rotondo di cartone. Quindi il mio suggerimento quando un cliente ordina una certa quantità di cavo è di consegnarlo avvolto su un supporto (Magari di cartone). Per il resto tutto OK

Na de aankoop werd ik super geholpen met mijn vragen en zou m'n volgende bestellingen hier weer zo doen. Ik hen hier mijn spullen besteld, goede service en de volgende dag alles binnen.
Aanrader..

support,

Uitgebreid assortiment, vlotte levering en perfecte aftersales!

100% tevreden over de levering en aftersales van BuyLEDStrip!