Rik

Prima ervaring met het bedrijf zelf. Nadat de levering beschadigd (door DHL) toekwam heb ik deze geweigerd.
Nieuwe levering enkele dagen later.
De bijbestelde LED dimmer is slecht omdat...
Nieuwe levering enkele dagen later.
De bijbestelde LED dimmer is slecht omdat hij flikkerend licht geeft.
De LED strip zelf is 100 % OK.

Snelle reactie op email.

Kwaliteit dimmer verbeteren

Ervaring is goed. snel geleverd en goed pakket en uitleg op de website over de montage

goede uitleg over de werking van de led's. goede pakketten die direct gebruikt kunnen worden

de link om track and trace te volgen werkte niet

Kenny

Uitstekend: duidelijk antwoord op vragen, levering goed te volgen en volgens afspraak

snel antwoord bij vragen

d duvivier

Zeer goede service

Kenny Steyaert

Ledstrip 60 leds
Alles conform bestelling, en levering zoals afgesproken,
Perfect!!!

Na een vraag krijg je onmiddelijk een goed en duidelijk antwoord

Zie verbeterpunten, ook wordt de toepassing te rooskleurig voorgesteld, de lichtopbrengst valt tegen

nee

ledbalken waterdicht ,trafo waterdicht, maar regelunit niet
ledbalken waterdicht ,trafo waterdicht, maar regelunit niet
bovendien moeten stekkers worden afgeknipt om het geheel aan te sluiten en voorzieningen worden getroffen om de regelunit waterdicht te maken,daardoor wordt het kabeltje naar de eerste ledbalk wel erg kort

Omdat ik niet tevreden was over de kleur van de ledstrip die ik had besteld, werd er gratis een andere kleur geleverd. Die had ik de volgende dag al in huis. Super service!

Omdat ik niet tevreden was over de kleur van de ledstrip die ik had besteld, werd er gratis een andere kleur geleverd. Klasse!

Misschien kan er bij de kleur helder wit vermeld worden dat dit een blauwachtige gloed geeft?

Walter

Vlot en betaalbaar

Ik ben heel tevreden!

ik ben heel goed geadviseerd door Erik
Kremers.Ik ben heel tevreden.Kom zeker nog een keer terug in de toekomst.

Nee die heb ik niet.