Niels

Geweldige service zelfs gratis producten meegeleverd gekregen om mijn led strip te bevestigen en bij de 2de

klantvriendelijkheid,
snelle levering,
prijs kwaliteit verhouding is goed

voeg duidelijkere informatie toe aan de website, er is veel te vinden over bijvoorbeeld: hoe sluit ik een ledstrip aan op een adapter.

maar over een accu vind ik bijna niks:
wat...

maar over een accu vind ik bijna niks:
wat kan ik aansluiten op me accu?
maximum wattage, heb deze info van derden website moeten opzoeken

van duinkerken

Goed ,alle vragen werden al heel snel beantwoord via email

Goeie ervaring.

Bestelde producten werken goed.

Plak&co

Helemaal in orde!

Heel goed afgeleverd!

geen tips.

Jimmy

Op buyledstrips vindt je degelijlke led verlichtgen in alle kleuren en soorten. Had er al in winkels gekocht maar hier zijn ze een stuk beter. En nog wel goedkoper! Wat wil je nog meer hebben? Zeer... Op buyledstrips vindt je degelijlke led verlichtgen in alle kleuren en soorten. Had er al in winkels gekocht maar hier zijn ze een stuk beter. En nog wel goedkoper! Wat wil je nog meer hebben? Zeer snelle service de eerst volgende weekdag had ik mijn bestelling al binnen en netjes gesoldeert zoals ik het gevraagt had echt een aanrader! De bluetooth controller doet heel goed zijn werk en eenvoudig met je smartphone de controlleren echt high tech als je het aan mij vraagt. Ik raad deze site blindelings aan!

Gratise DHL levering boven de 65€
Snelle service en soldeer service

Zie voor het moment niets te verbeteren. Doe zo voort!

Snelle levering van goed product.

Eerste ervaring met dit bedrijf is zeer positief geweest, zowel met de afhandeling van de bestelling als met de kwaliteit van het geleverde product.

BuyLEDStrip.com gaf mij prima service. Dacht eerst goed mee met de oplossing zoals die voor mij het beste was en bezorgde daarna volledig deze afgesproken oplossing.
Prima ervaring!

Snelle antwoorden op gestelde vragen.
Geen irritatie bij vervolgvragen.

Willem

Erik was zeer behulpzaam; een door mij verknoeid stukje soldeerwerk aan een ledstrip werd gratis vervangen! Advies: laat BuyLedstrip het soldeerwerk doen, dat scheelt u een hoop tijd en moeite.... Erik was zeer behulpzaam; een door mij verknoeid stukje soldeerwerk aan een ledstrip werd gratis vervangen! Advies: laat BuyLedstrip het soldeerwerk doen, dat scheelt u een hoop tijd en moeite. Vooral bij afmetingen anders dan (een veelvoud van) 50 cm. Volkomen betrouwbaar.

rino de westelinck

goede raad bij mogelijke vragen en snelle reactie via mails
alsook een zeer snelle levering en afhandeling van de bestelling
ik zal zeker nog meer aankopen doen in de nabije toekomst...
goede raad bij mogelijke vragen en snelle reactie via mails
alsook een zeer snelle levering en afhandeling van de bestelling
ik zal zeker nog meer aankopen doen in de nabije toekomst het is aan te raden voor iedereen die led-verlichting zoekt

goede raad via mail en zeer snel

niet echt geen enkel probleem gehad