Super. Goede service en klantvriendelijkheid.

Klantvriendelijkheid en communicatie snelheid.

Jarne De Nollin

Het was mijn eerste keer dat ik bij hun bestelde , maar ben hier wel heel tevreden van . Geen enkel ledje op de ledstrip faalde en zoals beschreven was het pakketje er in 3 werkdagen (briefpost) .... Het was mijn eerste keer dat ik bij hun bestelde , maar ben hier wel heel tevreden van . Geen enkel ledje op de ledstrip faalde en zoals beschreven was het pakketje er in 3 werkdagen (briefpost) . Ook verliep de betalingsmethode zonder problemen . Als ik in de toekomst nog ledstrips nodig heb zal dat de eerste website zijn waar ik kijk .

- Kwalitatieve lesstrips
- Gemakkelijke betaling
- Zeers snel een reactie op mail ontvangen dat het pakketje klaar lag om te verzenden

Glenn

Producten besteld op een donderdag, ontvangen de week erna op een woensdag. Goede kwaliteit.

Redelijk goedkoop.

Sneller leveren, goedkoper leveren.

A. ter Riet

Waarom niet meteen de VISA betaalmogelijkheid te kiezen?
Waarom niet meteen de VISA betaalmogelijkheid te kiezen?
Die zit nu (wart diep) verstopt onder de (indien niet in bezit van een) PayPal kaart waardoor het (in eerste instantie, onterecht) lijkt alsof VISA betaling NIET kan.

Twee bestellingen (kort na elkaar) op eigen initiatief in 1 pakketje vertuurd.

- Met helaas WEL verzendkosten voor de tweede.
- Hierboven zijn Klantvriendeljikheid en After Sales niet van toepassing maar dat kan ik niet invullen.
Slecht Feedback formulier

Heel goede levering en klantvriendelijk heid!!
bedankt

Alles is heel duidelijk mooi bedrijf!!

Wim Gijzen

Prima producten en razendsnel geleverd, ook al was de betaling nog niet direct binnen. (De stap naar iDeal was voor mij niet duidelijk en ik kreeg de melding dat de lampen geleverd zouden worden als... Prima producten en razendsnel geleverd, ook al was de betaling nog niet direct binnen. (De stap naar iDeal was voor mij niet duidelijk en ik kreeg de melding dat de lampen geleverd zouden worden als de betaling binnen was. Meteen betaald en de volgende dag bracht de post mij de bestelling. Top!)

Heel snel persoonlijk advies en supersnelle levering.

IDeal duidelijker in beeld brengen.

Snelle en correcte behandeling van de aangekochte waren.

Rudy Frees

Over het algemeen goed.

Zeer duidelijke site qua informatie.

Het retourneren zou wat beter kunnen, en dan doel ik op de verzendkosten.

Snelle levering !