w. standhart

Prima ervaring met dit bedrijf, snelle levering goede communicatie echt een aanrader TOP

Er werd gereageerd op een door mij geplaatste opmerking, waardoor ik een foute bestelling om kon zetten in en goede bestelling, in mij voordeel

Helaas de aangeboden link om de zending te tracken werkte niet, maar dat ligt niet aan de site

de moor franky

Zeer goede ervaring met dit bedrijf goede en snelle levering goed produkt nie twijfelen zou ik zeggen

veel

Lion van der Linde

Zeer goeie ervaring met dit bedrijf, heb aantal e-mails gestuurd en vrijwel direct antwoord gekregen. De informatie op de website was duidelijk aangegeven en goed overzichtelijk.

Zeer klantvriendelijk, reageren snel op website chat/e-mail, goed en duidelijk advies, website is goed overzichtelijk en als er iets fout is omschreven word dit aangepast als de klant het aangeeft

Veekens

Duidelijke site

Staat duidelijk omschreven.
Waardoor het makkelijk zoeken is wat je wilt hebben.

Sensors erbij nemen zodat alles op een en dezelfde site kan kopen.

Dirk van Loon

ik zelf heb diverse keren een fout gemaakt,omdat ik het Spaans niet goed beheerst. Complete LED verlichting,strips,profielen,trafo,afstand bediening ,bestelt via BuyLEDstrip.com in Spanje.
BuyLEDstrip heeft 2x mijn bestelling geannuleerd, de 3e keer eindelijk goed bestelt.
in 4 dagen op het adres in Spanje bezorgd, keurig verpakt , alles aanwezig, en goede kwaliteit.
muchas gracias, buen servicio !!!!!!!!
Dirk van Loon

zeer goede en snelle afhandeling van vragen.

Snelle afhandeling, verzending, en na ik een mail stuurde voor installatie en produktinfo kreeg ik direct uitgebreid over wat ik vroeg zal zeker terug hier shoppen

Snelle en duidelijke uitleg over een produkt,snelle levering en afhandeling goede duidelijke website die uitnodigend is om te shoppen

heel duidelijkgeen

Cornee Grefkens

Goede service, snelle afhandeling van de order en duidelijke product beschrijvingen.

Duidelijk omschrijvingen van de producten en ook goede verwijzingen naar eventuele bijproducten

Geen.