Er werd gereageerd op een door mij geplaatste opmerking, waardoor ik een foute bestelling om kon zetten in en goede bestelling, in mij voordeel
Helaas de aangeboden link om de zending te tracken werkte niet, maar dat ligt niet aan de site
Zeer goede ervaring met dit bedrijf goede en snelle levering goed produkt nie twijfelen zou ik zeggen
veel
Zeer goeie ervaring met dit bedrijf, heb aantal e-mails gestuurd en vrijwel direct antwoord gekregen. De informatie op de website was duidelijk aangegeven en goed overzichtelijk.
Zeer klantvriendelijk, reageren snel op website chat/e-mail, goed en duidelijk advies, website is goed overzichtelijk en als er iets fout is omschreven word dit aangepast als de klant het aangeeft
Duidelijke site
Staat duidelijk omschreven.
Waardoor het makkelijk zoeken is wat je wilt hebben.
Sensors erbij nemen zodat alles op een en dezelfde site kan kopen.
Complete LED verlichting,strips,profielen,trafo,afstand bediening ,bestelt via BuyLEDstrip.com in Spanje.
ik zelf heb diverse keren een fout gemaakt,omdat ik het Spaans niet goed beheerst.
zeer goede en snelle afhandeling van vragen.
Top!
Snelle afhandeling, verzending, en na ik een mail stuurde voor installatie en produktinfo kreeg ik direct uitgebreid over wat ik vroeg zal zeker terug hier shoppen
Snelle en duidelijke uitleg over een produkt,snelle levering en afhandeling goede duidelijke website die uitnodigend is om te shoppen
heel duidelijkgeen
Goede service, snelle afhandeling van de order en duidelijke product beschrijvingen.
Duidelijk omschrijvingen van de producten en ook goede verwijzingen naar eventuele bijproducten
Geen.