Destrycker.Walter

Uitstekebnd

Neen

Neen

Twee keer iets besteld en prima afgehandeld

aanbod van producten

MaartenVA

Fantastische ervaring - van onderzoek- en informatie fase naar realisatie! Knappe en snelle ondersteuning op gestelde vragen (zelfs op zondag!?) - dank aan het team en "keep up the good work"!

Snelle en concrete informatie op de website en via antwoord op emails... Ondersteuning kwa technische invulling in de zoektocht naar de juiste oplossing voor de toepassing!

D.Wildemeersch

Probleemloos afhandelen van vragen en levering - Aan te bevelen

Vandaag hebben wij onze ledstrip van 4 meter + dimmer en adapter ontvangen.
We hebben deze onmiddellijk getest en alles is prima voor elkaar, waarvoor onze dank.
Doordat ik zelf geen...
Vandaag hebben wij onze ledstrip van 4 meter + dimmer en adapter ontvangen.
Doordat ik zelf geen kennis heb van alles wat elektriciteit en dergelijke aangaat, wil ik ook de heren die ons geholpen hebben, danken voor hun bereidwillige antwoorden op mijn vele e-mails.
Als niet-deskundige was dit voor mij de oplossing om deze aankoop tot een goed einde te kunnen brengen.
Nogmaals onze dank,

Alles is prima verlopen.
Geen punten tot verbetering.

G4life187

Uitstekende service en levertijd.

Ze reageren snel op vragen en hebben mij uitstekend geholpen bij het beantwoorden van al mijn vragen.
Producten worden uitstekend verpakt.

Salvatore

Goede service!

duidelijke afleveringstijd, en productgegevens

NVT

Schwindenhammer

Sorry, i don't understand Neerland's language BTW, send 1day after my order, realy good reaction. But, I just recieve my order, all OK ! not ur fault if mail service was long. thanks a lot. Sorry, i don't understand Neerland's language BTW, send 1day after my order, realy good reaction. But, I just recieve my order, all OK ! not ur fault if mail service was long. thanks a lot.
sorry for this note, o don't know what is "slecht" and uistekend"

Maurice P

Prima! Goede prijs en zeer snelle levering. Ook contact via mail is snel en zorgvuldig.

Snelle levering, prijs, klantenservice.

Sonja

Geweldig. Ondanks dat ik niet om korting vroeg toch korting gekregen. Ze denken ook mee.

Mee denken als je probleem voor legt.

Gewoon zo door gaan!