Ik heb al twee maal een bestelling geplaatst bij buyLEDStrip.com en dit is zeer positief bevallen. Een heel snelle levering, netjes en degelijk verpakt.
Duidelijk, overzichtelijke website.
Snelle levering.
Goedkoop.
Misschien kunnen er wat meer technische specificaties van de LED Dimmers bij gevoegd worden op de website zoals de hoogte, breedte, diepte, aansluitmogelijkheden.
Goede leverancier, goede prijs en goede leveringssnelheid!
Dank
Ok
Ok
Mijn ervaring is goed
goede en snelle afhandeling van de bestelling.
Bij t aanschaffen van de waterdichte led strips 50 cm of een meter de kabels er alvast aansolderen wel zo gemakkelijk.
Correct verlopen, snelle levering
correct verlopen, snelle levering
Ik kocht ledstrip voor in de kledingkast incl. diverse snoertjes. Goed toegankelijke website en snelle en complete levering.
Ik kocht verbindingssnoertjes met stekker voor ledstrip. Uiteindelijk had ik ze niet nodig, maar heb ik de stekkertjes losgemaakt en gebruikt in plaats van solderen. Mijn tip is verkoop dit soort...
Na het adres gekregen van een van onze klanten , zijn wij ook gaan bestellen bij buyled , aangezien wij veel met leds verwerken in onze plexis
goed servies en zeergoede naverkoopservies
Heeft u opvallende sterke punten van dit bedrijf ervaren bij de aanschaf van uw product?
Snelle levering en zeer goede kwalitijd prijs verhouding
Zeer voordelige aanbiedingen.
Snelle levering en zeer goede kwalitijd prijs verhouding
Zeer voordelige aanbiedingen.
Duidelijker kenbaar maken dat er niet onder rembours geleverd hoeft te worden,maar dat er meerdere anderen manieren zijn.