Sarroukh

Brede assortiment, duidelijk, makkelijke website en snel

Goede assortiment

Suggesties voor het combineren van producten

OK

Uitstraling van de site t.o.v. de concurentie.
Errlijke antwoorden ook op producten van de concurent.

In dit geval, het assortiment aan controllers was beperkt voor warm wit.

Danny

Zeer snelle verzending / levering, ledstrip van goede kwaliteit en ruime keuze.

De ledstrips zijn hier in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij mij was er verwarring rond het adres bij DHL voor aflevering, de klantendienst van buyledstrip heeft dit snel opgelost!

Geen verbeterpunten, alles is prima verlopen en ik zou hier direct opnieuw bestellen.

Martin

Goed product, snelle levering

Goede info, snelle levertijd

H. de Rooij

Zeer goed

Snelle en goede levering.

Nee, ik ben zeer tevreden.

Jesper

BuyLEDStrip levert snel en de ervaring is positief

Het aanbod van LED strips is groot.

De kwaliteit van de LED strips was niet optimaal dus die zou wat beter kunnen. Een aantal LEDs gingen al snel kapot op de strip.

Reactie BuyLEDStrip.com:

Beste Jesper,
Bedankt voor de feedback
Neem aub contact op met service [at] buyledstrip.com mbt de defecte LEDs, dan kunnen we u verder helpen!
BuyLEDStrip.com

Oosterling

Prettig en levert snel.

Snelle reactie bij een vraag over de levering!
Keurig netjes verpakt.

Misschien ook wat met spotjes doen? Die hadden we graag tegelijk gekocht,miss een tip! Maar zal zeker jullie site doorgeven aan derden.

jelle versmessen

Zeer goede ledstrips

Snel en goed

Peter

Prima product en snelle levering! Peter

Veel aanbod

Vlak voor het weekend besteld, dinsdag in huis. De spullen zitten goed verpakt. De informatie op de website is duidelijk. De informatie op de website is ook mijn reden om voor dit bedrijf te kiezen.... Vlak voor het weekend besteld, dinsdag in huis. De spullen zitten goed verpakt. De informatie op de website is duidelijk. De informatie op de website is ook mijn reden om voor dit bedrijf te kiezen. De techniek wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Er wordt aangegeven welke materialen je nodig hebt, welke artikelen niet met elkaar samen werken en er worden alternatieven geboden.
Zelf iemand met twee linkerhanden zoals ik kan hiermee uit de voeten. Natuurlijk ging het eerste soldeerpunt mis maar dat ligt aan mijn eigen onhandigheid en niet aan het materiaal van BuyLEDStrip of aan de uitleg op de website. Drie ledjes verder de strip opnieuw afgeknipt en alsnog goed gesoldeerd. Een kind kan de was doen. Dimmers werken prima. Het is weer een feest om in de keuken te staan met deze prachtige verlichting.

+ Uitgebreide informatie op website in begrijpelijke taal
+ Soldeerservice
+ Meedenken met de klant

Gratis bezorgen, de goede reviews krijgen jullie toch wel.