P.Doorenbosch

Klantvriendelijk en goede voorlichting over de bestelde en te leveren producten

Als er producten die besteld zijn die of te laag in vermogen zijn wordt er goed advies gegeven

blijf zo doorgaan

Wim G.

Snelle service en heel snel en duidelijk antwoord via de email. Men is bereid maatwerk te leveren, zonder extra kosten. Goed plakkende ledstrips met mooi warmwit licht, ideaal om boekenkast en... Snelle service en heel snel en duidelijk antwoord via de email. Men is bereid maatwerk te leveren, zonder extra kosten. Goed plakkende ledstrips met mooi warmwit licht, ideaal om boekenkast en keuken indirect te verlichten.

Maakt maatwerk op verzoek, zonder extra kosten.

Ga ook badkamer-ledspots verkopen aub.

Jan Groven

De bestelling was de dag er op al binnen maar niet voor 15:00uur.

Reactie BuyLEDStrip.com:

Beste,
Bedankt voor uw feedback.
Beste,
Bedankt voor uw feedback.
Bestellingen die voor 15:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat ze de volgende dag de hele dag door geleverd kunnen worden, dus ook na 15:00.
BuyLEDStrip.com

Karel

Zeer zorgvuldig.Nette verpakking.Snel geleverd

Track and trace moeilijk te volgen

luz

Very good except a delivery problem in France between DHL and his partner (Ducros) here in Paris which occure a big delai in the distribution.

Very good product
good prices
simplicity of using
very good after sale assistance

Try to understand why DHL doesn’t make the transport in France himself and choose to dispatch this part to another very bad firm. I’ve wait my leds a week...

Hans

Zeer snelle reactie op vragen die worden gesteld.
Kennis van zaken.
Zeer snelle levering die ook nog eens prima te volgen is.

Verbruggen

Snelle en perfecte levering!

Snelle en perfecte levering!

Beckers

Mijn ervaring is goed, goede produkten tegen ’n aan-
gemeten prijsstelling , vlugge levering , top !

goede produkten tegen een gepaste prijs
snelle levering , bedrijf aanrader

mij valt geen verbeter punt in .

Nacho-vmbo

voor de tweede keer artikelen gekocht. Wat wij opviel is de snelle respons als je iets vraag en de snelle levering(binnen 24 uur door de week). Soms een paar uren. Kan ik niet van andere bedrijven... voor de tweede keer artikelen gekocht. Wat wij opviel is de snelle respons als je iets vraag en de snelle levering(binnen 24 uur door de week). Soms een paar uren. Kan ik niet van andere bedrijven vertellen. Ook de ledstrip waar ik inmiddels reeds een extra heb besteld voor de auto van vrouw doen het prima op beide auto’s als dagrijverlichting. Felle licht voor relatief weinig geld!

Zie ervaring.

Naar mijn gevoel nog geen verbeterde punten aan te geven

Rob

Snelle levering,keurig verpakt en voldoende info op de website