arjan

Heel goed

kwaliteit ledstrips

ga zo door

strijkers

Zeer snelle reactie na de bestelling,en product werd na een werkdag compleet en gebruiksklaar geleverd.Dit was mijn tweede bestelling,en kan alleen maar tevreden zijn.

steenacker

Snel en duidelijke voorbeelden op u site

klant vriendelijk een goede service

doe zo voort

Pieter

Groene led strip gekocht

Snel bezorgd, makkelijk te vinden van je zoekt

Duidelijk laten zien op de aankoop pagina wat voor een aansluiting de led strip heeft. Dus met voor en achterkant.

Michael

Snelheid en prijs

steenacker

Snel een vriendelijk

snel een duidelijk

doe zo voort

Schipper service Bonneveld

Snelle levering mooi product!

Snelle levering mooi product!

G.J. Heersmink

Dit bedrijf heeft snel en prima werk geleverd, juiste bestelling en vlot bezorgd.

Pieter

Dit is mijn eerste aankoop hier. het was makkelijk te kopen en heel snelbezorgd.

Ik vond dat het onduidelijk was wat de aansluiting van de ledjes was. (In dit geval een simpele rode en zwarte draad waar ik blij mee ben). Het was handig al dit op een van de foto’s stond. Voor de... Ik vond dat het onduidelijk was wat de aansluiting van de ledjes was. (In dit geval een simpele rode en zwarte draad waar ik blij mee ben). Het was handig al dit op een van de foto’s stond. Voor de rest zeer duidelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt!

Duidelijk laten zien wat de aansluiting van de strip inhoud.

Dennis

Zeer positief, mijn 2de bestelling, wederom, snelle levering en goede producten, de recensies van gebruikers zijn nuttig en tot nu toe juist.

Goede/juiste productomschrijving

technische informatie en ’how to’ kan beter en uitgebreider en bied de mogelijkheid je van concurrenten te onderscheiden.