Heel vriendelijk en een ontzettend vlotte service!
Margriet
We hebben By Bineke een hele mooie herinneringskist besteld met de opdruk van het geboortekaartje. Het is echt super mooi geworden! Bineke reageert snel, stuurt netjes een proefdruk en levert de...We hebben By Bineke een hele mooie herinneringskist besteld met de opdruk van het geboortekaartje. Het is echt super mooi geworden! Bineke reageert snel, stuurt netjes een proefdruk en levert de kist heel snel.
Mariƫlle
Prachtige herinneringskist van By Bineke besteld! Eerst een proefdruk gekregen of het klopt en daarna werd de kist super snel geleverd! Heel erg mooi!!
Jamie Kortland
Bineke, super bedankt voor het fijne contact, de snelle verzending en niet te vergeten: het top product!
Nanja
Hele mooie herinneringskisten!
Anniek
Via Bineke een herinneringskistje laten maken voor ons zoontje. Dit zodat we de spulletjes van NICU hierin kunnen bewaren voor later. Printje van het geboortekaartje staat mooi afgedrukt op de...Via Bineke een herinneringskistje laten maken voor ons zoontje. Dit zodat we de spulletjes van NICU hierin kunnen bewaren voor later. Printje van het geboortekaartje staat mooi afgedrukt op de deksel en het contact verliep heel goed via WhatsApp. Heel blij met deze aankoop!