Mirjam

Gewoon erg goed

Zoei te Boekhorst

Super mooie set en hele goede service.

Janneke

Al een aantal keer besteld en super tevreden! Altijd heel vriendelijk, snelle levering en mooie producten!

Suzanne Ayhan

Geweldig, fijn contact en fijne hulp! De herinneringsbox is zo mooi geworden.

Ruby

Ik bestelde een gepersonaliseerd geboorte cadeau, super kwaliteit en hele snelle, goede service!

Bedankt By Bineke!

Karlien

Top service! Ik bestelde een rugzakje met naam en ontving die de dag nadien (in België!). De rugzak werd gepersonaliseerd, prachtig borduurwerk (stijl en grootte past perfect bij de rugzak).

Johita

Wauw wauw wauw !!! Super blij met mijn bestelling levert goed werk en is het geld waard !

Roos Eijkelkamp

Hele fijne communicatie en snelle levering. Het product wat ik had besteld was uiteindelijk toch niet beschikbaar en hier is een passende oplossing voor gekomen, super fijn! De theedoos is van mooi... Hele fijne communicatie en snelle levering. Het product wat ik had besteld was uiteindelijk toch niet beschikbaar en hier is een passende oplossing voor gekomen, super fijn! De theedoos is van mooi hout en ik ben blij met het resultaat.

Ilonka

Ontzettend snelle levering en goede communicatie. Mijn kleinzoon Lio gaat met een prachtige rugtas naar het kinderdagverblijf. Zeker een aanrader!!! Een dikke 10….