Superfijn contact, hele degelijke en mooie spullen. Goed en gedegen advies. Snelle service.
Annet
Geweldige ervaring met Bineke, via de app snelle reactie, super vriendelijk en attent. Mooie zwemtas met naam voor onze kleindochter besteld, prachtig en zo persoonlijk verpakt!. Bedankt voor je...Geweldige ervaring met Bineke, via de app snelle reactie, super vriendelijk en attent. Mooie zwemtas met naam voor onze kleindochter besteld, prachtig en zo persoonlijk verpakt!. Bedankt voor je fijne contact 😉
Teun
Een prachtig product, waar we op hoopten!
Cynthia
Super snelle levering, contact verliep echt heel erg prettig! De gepersonaliseerde tas was ook nog een fantastisch mooi.
Marsha
Vlotte service, fijn contact!
Krista
Vriendelijke dame, die goed meedenkt en super snel reageert en verzend. De tekendoos is super mooi en groot
Maartje
Blij met de rugzak voor m’n zoontje!
Francisca
Bineke heeft via mail contact gehad om de bestelling te controleren, dit vond ik zeer prettig. De herinneringskist voor mijn kleinzoon is prachtig ,
Majorie de Vries
Inmiddels al vaak een bestelling geplaatst. Keer op keer blijf je mij verbazen met prachtige kunstwerken. En nu ook met een onwijs snelle levering. Onwijs bedankt!