Hanane

Ik had 2 prachtige gepersonaliseerde tassen besteld voor mijn meiden die postnl was kwijtgeraakt. By Bineke heeft een gewedige service geleverd en de tassen nogmaals opgestuurd. Geweldige tassen,... Ik had 2 prachtige gepersonaliseerde tassen besteld voor mijn meiden die postnl was kwijtgeraakt. By Bineke heeft een gewedige service geleverd en de tassen nogmaals opgestuurd. Geweldige tassen, kwaliteit en service. Ik zal daarom ook iedereen aanbevelen om hier te bestellen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Loes Vanvinckenroye

Super mooi boekentasje. Je krijgt heel erg snel antwoord als je met vragen zit en een snelle service.

Saskia van Herwijnen

Goede kwaliteit, snelle levering, persoonlijk contact

Guus van Eil

Hele goede communicatie en fantastisch eindproduct. Zeker een aanrader!

Rachel

Nu 2x wat besteld en beide keren super tevreden over de fijne en snelle service en de producten. 'T was een feestje om 't als kado te geven.

Lieneke

Mijn herinneringskist kwam binnen en in het echt is het nog mooier. De afbeelding wordt vooraf gemaild zodat je nog op of aanmerkingen kan maken. En binnen 3 dagen was hij al binnen. Ontzettend... Mijn herinneringskist kwam binnen en in het echt is het nog mooier. De afbeelding wordt vooraf gemaild zodat je nog op of aanmerkingen kan maken. En binnen 3 dagen was hij al binnen. Ontzettend bedankt Bineke!

Lotje

Heel blij met de producten en daarbij een super snelle service!

Melissa

1 woord geweldig, goeie service vorig jaar 1 set besteld voor me dochtertje, en dit jaar voor me zoontje.
helaas was de pot niet meer te bestellen maar in overleg kon ze de pot toch maken waardoor me dochter en zoon precies de zelfde zet hebben, bedankt voor de mooie lunch set!!!

Minke Obdeijn

Een fijne en snelle service. Makkelijk contact en overleg via de app. Binnen een paar dagen al mijn product binnen gekregen, veel sneller dan verwacht. Al met al heel positief ervaren en kom zeker... Een fijne en snelle service. Makkelijk contact en overleg via de app. Binnen een paar dagen al mijn product binnen gekregen, veel sneller dan verwacht. Al met al heel positief ervaren en kom zeker terug voor nieuwe bestellingen!

Daniëlle

Vorige week contact gehad over een bestelling of het mogelijk was om deze voor een bepaalde datum geleverd te krijgen. Dit was geen probleem en het pakketje kwam enkele dagen later al binnen! De... Vorige week contact gehad over een bestelling of het mogelijk was om deze voor een bepaalde datum geleverd te krijgen. Dit was geen probleem en het pakketje kwam enkele dagen later al binnen! De herinneringskist met foto erop is erg mooi geworden, precies zoals we het in ons hoofd hadden.