Herinneringskist besteld met foto van geboortekaartje op deksel: heel mooi geworden. De bewaarzakjes zijn ook ontzettend leuk om er bij te geven. Supersnelle levering en leuk contact.
Suzanne
Al een tijd was ik op zoek naar mooie herinneringskisten voor de babyspulletjes en andere schatten van onze kinderen. Ik kreeg er één cadeau en besloot ook voor de anderen er eentje te bestellen....Al een tijd was ik op zoek naar mooie herinneringskisten voor de babyspulletjes en andere schatten van onze kinderen. Ik kreeg er één cadeau en besloot ook voor de anderen er eentje te bestellen. Bineke dacht fijn mee over het ontwerp! Ik twijfelde, maar zij gaf goed advies! En helemaal in de lettertypes van de geboortekaartjes. Prachtig! Helaas raakte er één pakket zoek bij PostNL. We hielden contact, maar het kwam maar niet. Toen heeft Bineke twee herinneringskisten opnieuw(!) gemaakt! En ook de schooltas die erbij zat opnieuw opgestuurd. Zij vond het vanzelfsprekend, maar wat een goede service. Heel erg bedankt en ik raad je zeker aan.
Desiree van Eijsden
Vandaag heb ik mijn super mooie herinneringsdoos binnen gekregen. Vooraf heb ik heel fijn persoonlijk contact met Bineke gehad. Ze dacht goed mee en kwam al snel met een prachtig ontwerp. Via de...Vandaag heb ik mijn super mooie herinneringsdoos binnen gekregen. Vooraf heb ik heel fijn persoonlijk contact met Bineke gehad. Ze dacht goed mee en kwam al snel met een prachtig ontwerp. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. By Bineke is een aanrader voor iedereen die een persoonlijk cadeau zoekt.
Rosanne
Super mooie producten van Bineke! En heel fijn persoonlijk contact. Ze denkt altijd met je mee over de mogelijkheden. Aanrader!
Ans en Claudia
De herinneringskist die we besteld hebben is prachtig, wat een snelle en persoonlijke service! Bedankt!
Marloes
Ik heb al meerdere keren bij By Bineke besteld en dat is niet zonder reden: hele mooie, degelijke en originele producten èn een hele goede, klantvriendelijke service door Bineke. Ook dit keer weer...Ik heb al meerdere keren bij By Bineke besteld en dat is niet zonder reden: hele mooie, degelijke en originele producten èn een hele goede, klantvriendelijke service door Bineke. Ook dit keer weer helemaal blij met de persoonlijke spulletjes voor onze dochter Sam! Zeker een aanrader!
Adema
Leuke producten, heel fijn en persoonlijk contact en snel verzonden! Zeker een aanrader!
Postema
Prachtige kist voor mijn kleindochter! Zo mooi dat ik nog 1 moet bestellen voor mijn andere kleindochter
Michou De Borger
Goede communicatie, prachtig product. Een aanrader!