Jinke

Prachtige tassen met een geborduurde naam erop. De reden dat ik alle schooltassen bij Bineke bestel.
Snelle levering, kwaliteit en goede service.

Jolanda

Goede en snelle klantenservice na een vraag over het formaat rugzak dat ik nodig had. Snelle verzending en heel mooi resultaat maar de geborduurde naam erop. Erg tevreden!

Chantal

2 herinneringskisten besteld. Goede service en prettig contact. En ze zijn super mooi geworden.

Stance

Prachtige geboortedozen voor mijn beide dochters ontvangen. De gravering van de namen in het hout is erg mooi uitgevoerd. Fijne communicatie/ contact, stemt goed af. Snelle levering. Kortom : zeer... Prachtige geboortedozen voor mijn beide dochters ontvangen. De gravering van de namen in het hout is erg mooi uitgevoerd. Fijne communicatie/ contact, stemt goed af. Snelle levering. Kortom : zeer tevreden!

Selwa

Hier vind je zulke leuke en mooie persoonlijke spulletjes! Heb een herinneringskist cadeau gekregen voor ons pasgeboren zoontje. Echt zo mooi! Ik ga er zeker nog eentje bestellen voor onze andere... Hier vind je zulke leuke en mooie persoonlijke spulletjes! Heb een herinneringskist cadeau gekregen voor ons pasgeboren zoontje. Echt zo mooi! Ik ga er zeker nog eentje bestellen voor onze andere zoon! Alle dierbare spullen in een mooie kist.

Ilse

Hele mooie, persoonlijke spulletjes ontvangen. Geef het mijn dochter cadeau voor haar verjaardag, ben erg benieuwd wat ze er van vind maar ik kan niet wachten om het te geven. Ontzettend blij mee!

Minke

Mooie doos, warm contact en snelle levering!

Mandy

Een herinneringskist besteld voor onze dochter. Toen deze eenmaal binnen was meteen een volgende kist besteld om de herinneringen van onze bruiloft in te bewaren. Heel fijn om een voorbeeld te... Een herinneringskist besteld voor onze dochter. Toen deze eenmaal binnen was meteen een volgende kist besteld om de herinneringen van onze bruiloft in te bewaren. Heel fijn om een voorbeeld te krijgen van de proefdruk, zo weet je zeker dat het wordt zoals je het zelf wilt. Snelle en fijne service!

A.

Goede kwaliteit en snelle levering!
Het leuke vond ik toch wel de persoonlijke service.