vdBerg

duidelijk

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

barbas houtkachel

W. Hofstra

Goede ervaring met G.M.'t Lam

Prima service

Raymon

Goede productomschrijving en snelle levering

Instructies meegeleverd

m.hul

Super

heel snel goede info

nee

?

Ton Beun

Snel, betrouwbaar en goed

Kennis van zaken en, oplossingsgericht en klantgerichtheid

Geen. Zoekprogramma werkt goed

Rob Pustjens

Prettig zaken doen duidelijke terugkoppelingen

Duidelijk de status van bestelling

Let op gebruik te maken van PostNl wat een gedoe voor dat ik mijn pakketje had

Eigenlijk had ik het artikel snel gevonden

Nico van Nieuwkerk

Produkt bleek niet op voorraad, werd daar van op de hoogte gesteld. Zou snel worden nageleverd en dat was dan ook zo.

Duidelijke communicatie.

Zeer goed!

Duidelijke uitleg en dadelijk duidelijk welke lamellen je nodig hebt voor welke kachel + snelle levering

als je per ongeluk je aankoop afbreekt is niet heel duidelijk hoe dit weer op te pikken. Maar is niet echt een obstakel.

mijn zoekwoorden: lamellen, barbas eco 400 -> vond dit meteen

Gert Dubbelman