Gerard

Toppie komt afspraken na en houd je op de hoogte.

Zeer duidelijke uitleg over produkt

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Was heel duidelijk te vinden.

Fred Pranger

Compleet overzicht

Goede duidelijke website

Rooster

L. Vellekoop

Zeer Positief

Snelle levering, klantvriendelijk, zeer coulant.

Misschien op de website aangeven dat bodemstenen op ook maat gemaakt worden.

Nvt

Bba

Goed bedrijf komt afspraaken na.

Goed website zeer uitgebreid assortiment.

Ben via Google op deze website terecht gekomen om dat ik opzoek was naar handgreep van barbas houtkachel .handgreep hier wel kunnen vinden niet goed kleur maar dat ik vond niet erg.was hier ook... Ben via Google op deze website terecht gekomen om dat ik opzoek was naar handgreep van barbas houtkachel .handgreep hier wel kunnen vinden niet goed kleur maar dat ik vond niet erg.was hier ook goed mee geholpen.

Medenbach

Nvt

Ferry van vegchelen

groot assortiment

nvt

sonck O

Rooster besteld en zeer rap geleverd

goede service

mischien iets duidelijker website

snel gevonden

hoogendijk

Online bestelling

vriendelijk telefonisch gesprek

Karel Van Nuffel

Heb wel even moeten wachten maar daar hebben ze mij van verwittigt. Ik ben tevreden met de service.

het goed communiceren over de levering.

een bedrijf van vertrouwen.

wat ik zocht kwam vlug op mijn zoektocht

Dhr Komst

Niet tevreden over ontvangen producten, wijkt af van de website

goedkoop

artikelinformatie klopt niet. Gewicht onjuist aangegeven op site

nvt

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor uw opmerking.
Er zat inderdaad een foutje in de informatie bij het product.
We hebben dit nu hersteld.