Bakker

Top geregeld

Nvt

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Elektrische kachel

Stefanie

Via internet hebben wij uw bedrijf gevonden. We zijn zeer tevreden over het stuk, het was heel goed verpakt en snelle verzending.

- via mail blijf je op de hoogte van je bestelling.
- goed verpakt
- snelle verzending

Glas

Hele goede ervaring bij online bestellen

Heel snel geleverd!

Wij konden het artikel vinden op het woord kacheldeur...

Peter Cooreman

Perfecte dienstverleing

snelle levering, correcte prijs, goede informatie op de website

Buijs

Hadden brandermat besteld voor haard kwam binnen een paar dagen niet duur goede kwaliteit

Goed verpakt zodat het niet kon breken, snelle levering, niet duur.

Wisten eerst helemaal niet hoe zoiets heet, gescrold op de site tot ik het tegen kwam bij de artikelen.
Misschien is het woord kachel mat, haard mat nog wel handig?

D vd Put

Snel en goed

Onderdelen houtkachel

Smeets D

Zeer goed / correct

Wat ik nodig had , was op voorraad , snelle levering

Geen opmerkingen

Daryl Keep

Snelle service en uitstekend geholpen via mail om de juiste artikelen te kunnen bestellen.

Snelle reactie, goede service.

Kachel klem / glasklem

Wolf

Super

Voor de wat oudere kachels toch een voorraad

RemplaƧant compleet Barbas

Termote

Zeer juiste aflevering

na bestelling direct antwoord; en daarop volgend levering

neen