Frans Vrancken

Eerste keer maar perfect

Goede duidelijke info op site snel geleverd

Hou het zo

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Ventilator schakelaar

Veebedrijf Bouwlust

Uitstekend

Deskundig, snelle service, levering en terugbetaling van het teveel betaalde. Vooral: meteen iemand aan de lijn als je belt.

Kwam direct tevoorschijn, dus geen

DB Group

Zeer goed en profecioneel

Profecioneel

Geen idee

Jan

Zeer slechte service. Klantenservice neemt totaal geen verantwoordelijkheid voor verkeerde levering. Deze gaf aan niet elke bestelling te kunnen controleren. Ik moest maar een nieuwe bestelling... Zeer slechte service. Klantenservice neemt totaal geen verantwoordelijkheid voor verkeerde levering. Deze gaf aan niet elke bestelling te kunnen controleren. Ik moest maar een nieuwe bestelling plaatsen en gaven fijntjes aan dat ze geen tijd hebben om bestellingen te checken.

Bereikbaarheid en kennis van zaken

Klantenservice! Help klanten als er fouten worden gemaakt ipv botte reactie 'bestel maar opnieuw'.

barbas kachel

Prince

Duidelijke site,snelle levering

Was makkelijk te vinden

geen bedrijf

Positief

duidelijke website met zelfs explosietekeningen en beschrijvingen; dat wil je als klant !

smithuis

Dik tevreden

snelle levering, nette verpakking

nvt

Rob

Eerste keer besteld, alles prima verlopen

Adri

Duidelijke website

Supersnelle levering

Barbas panolux 52

H.J. de Graaf

Erg goed hoor, kon niet beter!

Goede website, prima beschrijving, snel geleverd!

Niet van toepassing.