G-J

Prima geholpen

Goede service

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Onderdelen Barbas houtkachel

Vandenbroucke Karel

Zeer goed

duidelijke informatie en foto's van de producten dat we zochten

Barbas met modelnr erbij

Norbert Pfister

Lieferung Kaminglasscheibe plus Sichtungen, Auftrag Nr. 155469

Einfach bestens

Particulier

Heel positief

Betrouwbaar, snelle levering, duidelijke gebruiksvriendelijke website.

Onderdelen Barbas unilux 75 -> google

Handvat barbas eco 400

Peter van der Vegte

Snel geleverd

Overzichtelijke site

De lijm voor de koord in de deuren. Daar kan je veel minder lengte mee vast zetten dan aangegeven. Kwam daardoor nu te kort, terwijl ik ruim over zou hebben gehouden volgens de info….. dat is wel... De lijm voor de koord in de deuren. Daar kan je veel minder lengte mee vast zetten dan aangegeven. Kwam daardoor nu te kort, terwijl ik ruim over zou hebben gehouden volgens de info….. dat is wel erg jammer !

Kachel Barabas, type Hamar, vuurvast koord vervangen

Reactie G.M.'t Lam:

Dank voor uw opmerking.
Vermoedelijk hebt u een te dik laagje lijm gebruikt.
Dank voor uw opmerking.
Vermoedelijk hebt u een te dik laagje lijm gebruikt.
Er moet maar een heel dun rilletje gebruikt worden, het is zelfs zo dat bij te veel lijm het koord voor een deel z'n veerkracht verliest.
3 tot 4 meter lijmen moet probleemloos kunnen.

Rwvanoers

Super snelle service

alles op voorraad

onderdeel kachelglas

Permel Geertrui

Product zoals beschreven. Goede kwaliteit!

Snelle zending, stevige verpakking. Zeer goed

Nummer artikkel.