Fam. Juchtmans

Een vraag gesteld, een snel antwoord gekregen! De bestelling was 1 dag later bij ons!

Top qua communicatie én verzending!

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

schudrooster

Beemsterboer

Goede communicatie

Voorzien van documentatie

Op merknaam

Claessen Rob

Bestellen onderdelen Barbas Panoux 65

Uitgebreid aanbod met een goede zoekfunctie

onderdelen panolux 65

kamp

Web pagina lettertype zeer klein. tel contact zeer goed geholpen

service erg goed

groter letter type web pagina

naam onderdeel

Reactie G.M.'t Lam:

Goedemiddag
U hebt ongeveer een maand geleden een review ingevuld nadat u een bestelling geplaatst heeft, hartelijk dank hiervoor.
U geeft als verbeterpunt aan dat het lettertype erg klein...
Goedemiddag
U geeft als verbeterpunt aan dat het lettertype erg klein is, u kunt als u op de pagina staat middels de toetscombinatie Crtl en + de gehele pagina in stappen vergroten. (dit werkt bij bijna alle websites)
Met vriendelijke groet
C.'t Lam

C.D. Kraal

Goed ervaring met deze onderneming. De bestelde zaken voor een 20 jaar oude speksteen haard konden worden geleverd. Via website spullen kunnen bestellen en de opvolging daarop was goed.

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Model en merk van de speksteen haard.

Ann

Ben zeer content

De communicatie en interesse in de klant en de opvolging vind ik zeer sterk

Een beetje onduidelijkheid over de wijze van betaling

Wisselstukken barbas universal 60

F.dhooge

Heel correcte afhandeling en erg volledige onderdeel.

Snel

Barabas termostaat

De Naeyer Patrick

Top service

Vlugge levering

Geen gewoon zo verder doen, en top dat er nog onderdelen beschikbaar zijn voor een toestel van 40 jaar oud.

Barbas ,

Jerome

Zeer goed

Duidelijke site met breed assortiment en snelle levering

Panolux 52

Brusselaers