Etienne Broux

C.’t Lam heeft een zeer uitgebreid menu voor onderdelen van kachels en andere onderdelen

Een goed overzichtelijk programma met een zeer snelle levering zelfs in België wat voor mij toch een goed punt is. Daarbij was de verpakking goed ingepakt met de bijbehorende e-mails voor het... Een goed overzichtelijk programma met een zeer snelle levering zelfs in België wat voor mij toch een goed punt is. Daarbij was de verpakking goed ingepakt met de bijbehorende e-mails voor het opvolgen van mijn pakket👍

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas houtkachel onderdelen

B.G

Onderdelen voor de houtkachel besteld,snel geleverd en goede communicatie. Ik kom hier zeker terug!

Goede en snelle communicatie

Barbas Escamo 400

Liliane Oeyen

Uitstekend!

Vlotte vriendelijke communicatie, snel geholpen én zeer goede service; kortom een aanrader!!

Kachelbunker

Blom

Zeer prettig ervaren

Goede service en advies en snel

Handvat barbas

Oude lansink

Gebeld of huisnummer wel klopte

Nvt

Glasklem

A L krijger

Vlotte verzending

Goede BESCHRIJVING!!

Op naam

Boudewijn Boon

Een bedrijf met een zeer breed aanbod van kachel producten. Voor vrijwel elk type kachel zijn onderdelen te bestellen.

Groot assortiment, snelle verzending

Vuurplaats barbas

Henri

Goede service.

Goede website en goede telefonische bereikbaarheid.

Op artikelnummer.

Hodzelmans

Aankoop product was mogelijk, gelet op beperkte beschikbaarheid prima

Goede informatievoorziening

Lange levertijd mag beter, maar ligt wellicht niet aan deze firma

Brandermat; gashaard; Bellfire.

Bijman