Bisschop Patrick

Aanrader met zeer goede beschrijving van de onderdelen

Goede communicatie daar het item niet in stock was

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas Eco 500 onderdelen in Google en kwam er als eerste/beste uit

Castermans Paul

Correcte afhandeling

Perfectie

Merk van toestel

waterschoot ivan

Zeer goed

keurig ingepakt en op tijd geleverd

de naam en type van de kachel

De Swaef Peter

Uitzonderlijk goed , op alle gebied

Zeer gedetailleerde beschrijvingen, foto's en tekeningen van de kachelonderdelen ,waardoor het duidelijk is welk onderdeel men nodig heeft.

GEEN

Barbas , onderdelen, remplaat.

Particulier

Zeer goed

Service

Barbados houtkachel

Henk

Netjes geleverd conform afspraken en goed verpakt. Duidelijke montagehandleiding

Duidelijke montagehandleiding

Vlamplaat

D'JONG ANTOINE

Bestelde onderdeel stipt afgeleverd zoals bij de bestelling aangegeven.

Duidelijke beschrijving van de vervangstukken met foto.

Gewoon de naam van het toestel ingebracht waarvoor ik het onderdeel nodig had.

Stefan Puttemans

Snelle levering. Goede communicatie. Goede kwaliteit

Zie hierboven

Barbas thermokoppel

Roland Vanlerberghe

Goede opvolging van mijn bestelling

Sterk gamma

Rooster Barbas