Stefan Puttemans

Snelle levering. Goede communicatie. Goede kwaliteit

Zie hierboven

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas thermokoppel

Roland Vanlerberghe

Goede opvolging van mijn bestelling

Sterk gamma

Geleverd volgens de sfspraak

Het klopte

Fabrkaat

W verheij

Gewoon zoals het hoort ??

Word goed en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met juiste info . Daarop spullen besteld en de volgende dag geleverd . Gewoon top

Niks aan veranderen

Kachel ruit

Patrick Marroyen

Heel tevreden

overzichtelijke site, heel snelle levering, direct antwoord op vragen.

Geen.

lamellen barbas 400 eco.

B.vermunt

Fijn bedrijf

goed telefonisch contact gehad duidelijke uitleg

barbas onderdelen

Sandra Moors

Prima ervaring

duidelijke site

onderdelen houtkachel

R. Hazeveld

Goede voorlichting over de Barbas alvorens te bestellen. Hoe te betalen was m.i. Iets te onduidelijk.

Bestelling snel ontvangen met de uitleg
hoe te monteren. Alles werkt weer zoals het was. Met track en tracé goed te volgen

Op Barbas en remklep.