Kok

Betrouwbaar

Snel geleverd

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Handels voor houthaard

Vellekenshof

Top

Communicatie

Kachels

Reactie G.M.'t Lam:

Fijn dat u ons een goed cijfer geeft.
Fijn dat u ons een goed cijfer geeft.
De snelheid van levering beoordeelt u als minder goed, u hebt daarin gelijk maar helaas waren wij van enkel onderdelen afhankelijk van de fabrikant en dat heeft helaas erg lang geduurd.
Excuses hiervoor.

Zeer vlotte levering !

Goede opvolging via mail

onderdelen barbas

PvH service

Ruime keuze en goede service

snelle leveringen

website iets makkelijker maken

barbas

Jacob Visser

Accuraat, snelle levering, producten zijn zoals omschreven

prijs, kwaliteit, afspraken, snelle levering

Barbas Eco 500 onderdelen

W.

Probleemloze bestelling en levering.

Product voldeed aan de beschrijving een werd snel geleverd.

KachelKoord

kachelhout-limburg

Mooi

snel

barbas

Pieter

Snelle levering van een specifiek onderdeel

remplaat barbas kachel