Jos Knapen

Leverantie conform afspraak, zeer correct afgehandeld. Ook sterk was het geven van een goed advies; veel webwinkels doen niet meer dan een doos verzetten vanuit het magazijn in een auto en voor... Leverantie conform afspraak, zeer correct afgehandeld. Ook sterk was het geven van een goed advies; veel webwinkels doen niet meer dan een doos verzetten vanuit het magazijn in een auto en voor vragen van de besteller is men heel vaak niet thuis. Mooi om hjier te ervaren dat het ook anders kan ==> groot pluspunt.

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Weet ik niet meer.

Mike post

Duidelijke site met maatvoering

De website onderscheid zich wel van andere sites.

Kunnen jullie niks aan doen maar het duurde lang voor ik het binnen had.

Was ook een aantal dagen niet te traceren met track&trace

Brandplaat barbas

V d scheur

Prima 100 procent

Valt goed mee te overleggen

Zou niet weten wat

Hoofd onderdeel ingetoetst en toen kwam het in beeld

Jan

Heel goed

snelle afhandeling

merk kachel

J. Braam

snelle reactie op mijn digitale bestelling.

Barbas kachel

Firma AAS

Prima en snelle service

overzichtelijk

N.V.T

ontsteking gaskachel

H. ter Braake

Vriendelijk en betrouwbaar met oor voor de klant

Snel telefonisch contact, korte lijnen dus snel antwoord op alle vragen.

Geen idee, hoiu het zo!

houten slee

Gj

Snelle reactie op mail en behulpzaam

Behulpzaam. Snelle verzending.

Barabas eco 700