Tom

Zeer goed. Mooi op tijd geleverd. En kwalitatief materiaal.

Groot assortiment aan onderdelen.

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Gewoon merk van de houtkachel.

Vlotte levering zat goed verpakt!
alleen de bezorging was zeer slecht van post nl. hebben na twee dagen het pakket maar zelf wezen ophalen
anders hadden we het nu nog niet gehad

gewoon bij de naam noemen rooster voor barbas kachel!!

Goede internet site

Lekker snel geleverd.

Dinand Mensink

Ik heb lamellen gekocht voor mijn Barbas kachel van 20 jaar oud gekocht, waarvan ik dacht dat ze niet meer te bestellen waren. Maar gelukkig bij dit bedrijf hadden ze deze nog.

Correcte en snelle levering

Kan niet beter

Onderdelen Barbas houtkachel

Cas Klein Nijenhuis

Heel goed, de levering zou eigenlijk 2 weken duren maar binnen een week was het al binnen. Pakket was goed verpakt.

pakket netjes verpakt tbv bescherming van het product tijdens transport.

niet

kachel glas

Schoorsteen veeg bedrijf N. Boereboom

Dit is de eerste keer dat we iets besteld hebben. We worden netjes op de hoogte gehouden als het op voorraad is en wanneer het ongeveer binnen komt. Binnen 1 a 2 weken opnieuw iets besteld en... Dit is de eerste keer dat we iets besteld hebben. We worden netjes op de hoogte gehouden als het op voorraad is en wanneer het ongeveer binnen komt. Binnen 1 a 2 weken opnieuw iets besteld en gevraagd als ze dit samen met elkaar kunnen verzenden. Dit is netjes gedaan en zelfs de dubbele verzendkosten is netjes verrekend. Super service. Op naar de volgende bestelling.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden i.v.m. voorraad, levertijd en verzendingen.

Barbas onderdelen

Jan Peters

Snelle service na eerst een e-mail

Communicatie is prima. Pakket snel ontvangen

De site kan wat duidelijker wat kachel onderdelen betreft.

Handgreep Barbas houtkachel

Cas

Hele goede service

snelle levering

kachelglas

Suijkerbuijk

Heel vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Heel vakkundig

Ga zo door.... Top

Via het merk van de kachel

Heel goede vlotte service

Zowel voor jullie product als voor de levering post nl was heel goed goede reclame voor julli

Geen het was super

Via internet