Danny

Zeer goede ervaring, duidelijk bij bestelling en makkelijk.

Duidelijke info bij technische producten !

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Clickson

Zoeken via internet

Exclusief artikel

Ferdy

Prima. Snel verzonden, goed verpakt en met duidelijke handleiding.

Goede website, prima informatie. Snelle verzending. Goed verpakt. Goede handleiding.

Ventilator Barbas 48v

Lieve

Snelle en faire afhandeling, kregen zelfs wat geld terug omdat kort na elkaar verzendingskosten hadden betaald en de levering in 1 keer kon gebeuren! Chapeau

Zie hierboven 😉👍👍👍

Barbas en type inbouwhaard

Veel artikelen op voorraad en goede producten worden goed verpakt geleverd

Duidelijke site en goede prijzen

De bevestiging van het aanleveren van de materialen klopt niet.

Barbas onderdelen

Heel positief

verkeerde stukken waren geleverd . Onmiddellijk gebeld naar leverancier ( zaterdag 17.00 uur ) en na 5 minuten was alles geregeld inclusief retourcoupon en nieuwe levering dinsdag... verkeerde stukken waren geleverd . Onmiddellijk gebeld naar leverancier ( zaterdag 17.00 uur ) en na 5 minuten was alles geregeld inclusief retourcoupon en nieuwe levering dinsdag nadien zoals telefonisch beloofd .

Nihil

Barbas inbouwcasette onderdelen

Albert van der linden

Geweldig

goede informatie en kennis van onderdelen

nee ga zo door

barbas kachel onderdelen

De bestelling was uitstekend verpakt en volgens afspraak afgeleverd.

Prima communicatie over de bestelling.

Barbas onderdelen

Paul van Kempen

Na telefonisch contact direct een bestelling geplaatst.

Zeer correct te woord gestaan aan de telefoon.

Service bereidheid en zeer correct geholpen door de telefoon.

Website iets minder druk maken.
Hierdoor wordt deze overzichtelijker.

Oude barbas houtkachel

Snelle service, goed geïnformeerd gedurende bestel en leveringsproces