Het bestelde artikel is snel geleverd

makkelijk bestel en betaalproces

nee ga zo door

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas 302153 Ventilator clickson

jan geertsema

korte lijnen duidelijkheid

vind de website veel te druk

barbas onderdelen

Rittersms

Super advies, terzakekundig!

Barbas beaufire

w de bruin

deskundigheid

barbas500eco

Else Van Avermaet

Heel fijne ervaring gehad met C. ''t Lam. Hij stelde voor om een set onderdelen aan te kopen ipv alles apart, hierdoor kreeg ik zelfs geld terug gestort.

Heel vriendelijk en klantgericht

Ventilator haard
Blower haard
Barbas onderdelen

Martien Kuiper

Zeer tevreden over de snelle levering vd bestelde spullen .duidelijke site met onderdelendistributie vd betreffende kachel

Snelheid vd afhandeling

Barbas kachel

Arjan Heinen

Goede service en snelle reactie op vragen

absoluut kennis van zaken, met betrekking tot kachels

onderdelen Barbas ECO 400

Zeer goede vakkennis

service minded

Staepels Danny

Zeer goed had nieuwe remplaat en schudrooster be'steld voor barbaskachel van ong. 27 jaar oud nog geen 10 min later kreeg ik telefoon om de lengte van de afstandsbar te meten dag nadien werd alles... Zeer goed had nieuwe remplaat en schudrooster be'steld voor barbaskachel van ong. 27 jaar oud nog geen 10 min later kreeg ik telefoon om de lengte van de afstandsbar te meten dag nadien werd alles netjes geleverd daar ik in Belgie woon vond ik dat zeer snel bedankt

Eerlijk

Vlamplaat barbas