Positief, correcte levering en service

service

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas lamel

J zondervan

Zeer positief, snelle levering plus track and tracé. En dan zonder problemen iets kunnen retourneren.
En niet te vergeten een vriendelijke stem aan de telefoon. Dank je wel en wellicht tot een volgende keer.

Carline

Heel snelle en correcte levering

Barbas , vlamplaat

Positief

snel opsturen

foscam antenneverlengkabel

Staepels Daniel

Heb nieuwe remplaat en schutrooster besteld na 15 min kreeg ik al telefoon om afstand van de remplaatstang daar mijn barbas kachel al bijna30 jaar oud is dag nadien alles aangehad en paste perfect

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Vuur plaat barbas

Rudy Selos

Traag

Niet echt.

Sneller antwoorden op problemen.

Reactie G.M.'t Lam:

Uw beoordeling verbaast ons.
Uw beoordeling verbaast ons.
Uw vindt de After sales, Reactiesnelheid en Info verlooporder ver onder de maat De bestelling is geplaatst op 08-okt. 20.02 uur daarop hebben wij u gemeld (dus na normale werktijd) om 20.48 uur dat de onderdelen besteld zijn bij de fabriek. Op 10 okt. kregen wij bericht van de fabriek dat uw onderdelen in week 42 geleverd worden, dit hebben we u ook gemeld op 10 okt.
In week 42 op 19 okt. is uw order uitgeleverd, hoe konden wij dit beter doen?
De snelheid van levering vindt u niet goed maar bij de bestelde artikelen staat in onze webwinkel dat dit geen voorraad artikelen waren en de levering 1 tot 2 weken kon duren. Tussen 8-okt en 19-okt. zitten slechts 11 dagen.
Wij doen ons best maar beter is lastig, in elk geval dank voor uw commentaar.

Snelle levering tegen een mooie prijs. Zeer tevreden!

kachelruitjes

Ad bolders