Marcel

Remplaat voor houtkachel gekocht

Snelle levering en ruim assortiment, benodigde onderdeel was bij veel andere bedrijven moeilijk te leveren.

Gebruikte verpakking had niks over, zou een verpakking van steviger karton adviseren voor zulke zware onderdelen. Zit zelf in de verpakkingen en zou zeker een doos aanbevelen van ee-golfkarton.

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dan k voor uw reactie met verbeterpunten.
Wij waren zelf ook al aan het kijken naar stevigere verpakking maar dan zou de prijs van verzenden/verpakken weer omhoog moeten.
Sinds...
Hartelijk dan k voor uw reactie met verbeterpunten.
Sinds enkele weken hebben wij naar onze mening een goede oplossing, alle dozen binden wij nu in met kunststof omsnoeringsbandjes, dit lijkt erg goed te gaan.

Kamp

Goed geholpen telefonische contact

pon van de weert

Staat met stip op nr.1.

luisteren en meedenken,nakomen wat is belooft

kan niet beter

Uitstekend

snelle bezorging

Per toeval heb ik jullie bedrijf op internet ontdekt en was ik aangenaam verrast door het aanbod en de scherpe prijzen.

Het product bleek veel goedkoper dan in België. Een offerte, gekregen in de omgeving van onze woonplaats, vermeldde 160 euro. Dit was dubbel zoveel...
De website is heel duidelijk. Ik ben geen...
De website is heel duidelijk. Ik ben geen technicus doch kon perfect het juiste onderdeel bestellen.

Misschien is het raadzaam om bij het geleverde onderdeel een montageplan te stoppen. Gelukkig had ik mijn oude remplaat nog liggen.

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor uw verbetertip maar het is lastig om een montageplan bij te voegen want de remplaten zijn min of meer universeel. Dat houdt in dat deze in verschillende modellen ook op... Hartelijk dank voor uw verbetertip maar het is lastig om een montageplan bij te voegen want de remplaten zijn min of meer universeel. Dat houdt in dat deze in verschillende modellen ook op verschillende manieren gemonteerd moeten worden en de meeste mensen weten het model niet te achterhalen, dus de manier is inderdaad volgens de oude plaat monteren.

AJS

Perfect. Duidelijke website en snelle levering.

eenvoudige en eenduidige website

wijnants valere

Alles dik in orde

Levering was sneller dan informatie via E-mail

ALutje

Heb het als heel prettig ervaren hoe we zijn behandeld kon niet beter.

Heel behulpzaam goede voorlichtingen en advies.

Het was goed zo .

broeders