Vriendelijke medewerkers, producten snel geleverd.
Jan van Kleunen / Tass-Int.BV
Goed, snel en betrouwbaar
Bart Sluis
Goed en vriendelijk
A. F. de Bruijn
Snelle levering, product nog niet gebruikt.
Noaman Bhatti
Het is lang geleden dat ik contact met een bedrijf had die nog echt oprecht service verleend. Ik werd netjes te woord gestaan, afspraken werden nagekomen, deskundig en eerlijk advies zonder te...Het is lang geleden dat ik contact met een bedrijf had die nog echt oprecht service verleend. Ik werd netjes te woord gestaan, afspraken werden nagekomen, deskundig en eerlijk advies zonder te puchen om te kopen. Ik wordt niet betaald om dit te plaatsen en ik doe dit ook nooit maar dit bedrijf verleende zo goede service dat ik hier mijn ervaring wou delen.
M.A. Kuiper
Eerste kennismaking, even zoeken en alles ging geweldig goed en snel. Super hoor!!
Robert De nooy
Michiel
De verkoop en het eerste contact was goed en vlot. Nadat het aangekochte scherm gebreken vertoonde (zwakke achtergrond verlichting), is er enkele keren telefonisch contact geweest. Telefonisch is...De verkoop en het eerste contact was goed en vlot. Nadat het aangekochte scherm gebreken vertoonde (zwakke achtergrond verlichting), is er enkele keren telefonisch contact geweest. Telefonisch is overeengekomen dat ik een filmpje maak zodat mijn bevindingen beoordeeld konden worden. Na dit filmpje enkele keren toegestuurd te hebben is er geen reactie meer gekomen.