kees

Vanmorgen wilden we een ritje maken naar Harderwijk, maar de el. kap van onze SLK ging ineens niet meer open! Paniek, de auto hebben we pas 2 weken in ons bezit! Toen toch maar besloten de rit naar... Vanmorgen wilden we een ritje maken naar Harderwijk, maar de el. kap van onze SLK ging ineens niet meer open! Paniek, de auto hebben we pas 2 weken in ons bezit! Toen toch maar besloten de rit naar Harderwijk uit te stellen maar eerst maar naar DE cabrio specialist in Naarden. Vriendelijk ontvangen door een kundige medewerker (de eigenaar?) en vertelde wat het probleem was. Hij zei alleen maar : koffie? en vervolgde met: is de kofferbak bescherming gesloten? Ik zei alleen maar: huh? en hij liep mee. Deed de kofferbak open en trok de bescherming dicht zoals het hoort (de el. kap gaat dus NIET dicht als deze bescherming van het dak nieyt zit zoals het moet.
Hij zei toen: probeer het nog eens?
en je raadt het al........het dak ging probleemloos open......oeps......
Hij lachte vriendelijk en ik voelde me dom.....welnee, zei hij, het enige wat ik adviseer is lees de manual eens goed door!
Hij sloot af met: nu wel koffie?
Die hebben we aangenomen en de kosten?
Die werden niet gerekend!

Kortom, voor een advies of reparatie van je cabrio: Ga naar cabrio care te Naarden. Voor koffie en zeer goede en kundige raad!

Harrie

Vanmiddag een windscherm in mijn fordmustang laten plaatsen.
Ik werd keurig geholpen en er werd goed gecommuniceerd dat er twee gaten geboord moesten worden in de mustang.
Heren jullie...
Vanmiddag een windscherm in mijn fordmustang laten plaatsen.
Heren jullie hebben goed werk geleverd.
Nogmaals dank jullie wel.
Groet Harrie

Vincent S

De lekkage aan mijn hydraulische dak van blauwe Volvo C70 hersteld. Heldere afspraken per telefoon. Kapotte onderdelen meegekregen. Vakwerk, dank.

123Rail

Vragen extreem veel voor losse onderdelen. 8x meer als wat het bij de merkdealer kost. zo jaag je je klanten wel weg.

Ruud Vink

Bij de bevestiging van het windscherm in mijn Jaguar xkr convertible ontbrak een bevestigingspen. Na mijn bezoek aan Cabrio Care werden de pennen besteld om vervolgens -geheel kosteloos- te worden... Bij de bevestiging van het windscherm in mijn Jaguar xkr convertible ontbrak een bevestigingspen. Na mijn bezoek aan Cabrio Care werden de pennen besteld om vervolgens -geheel kosteloos- te worden opgestuurd naar mijn huisadres.
Als dat geen service is !! Petje af!

B. Bakker

Geweldig bedrijf!

Oosterhof

Dak BMW z4 gerepareerd. Prima, netjes en vlot afgehandeld.

HouseofClassics

Snel, juiste product correcte info

AMVV

Zeer correcte behandeling door mensen die je ook terugbellen. Ze monteerden een prachtige nieuwe kap op mijn Jaguar XKR en ze gaven me een vervangende auto. Het werk was in 2 dagen geklaard.

Liane

Zeer nette service - na een te enthousiaste schoonmaakbeurt is mijn softtop uitermate goed afgehandeld en werd er snel een passende oplossing aangeboden. Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe... Zeer nette service - na een te enthousiaste schoonmaakbeurt is mijn softtop uitermate goed afgehandeld en werd er snel een passende oplossing aangeboden. Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik gun iedereen die een cabrio rijdt om ooit eens kennis te maken met dit top bedrijf. Echte vakmanschap.

Reactie Cabrio Care:

Hartelijk dank voor uw fijne review! Graag gedaan, en graag weer tot ziens. Team Cabrio Care.