Stemar Engineering

Prima dienstverlening. We bestellen hier altijd onze CAD-stations op rekening.

snelle levering

Céline Thys

Ik ken CAD Stunter via mijn werk en plaats bestellingen op de webshop van CAD Stunter.

Snellere levertijd dan verwacht.

Kuiper Wagenbouw

Alleen muis bestelt

Prijs

rokus dubbeldam

Over het algemeen goed

direct contact mogelijk, dus meer dan een webshop

Erik Schot / Gemeente Best

Ikzelf heb geen contact gehad met CAD Stunter maar met CAD Accent, met deze ervaring ben ik tevreden.
Van het bestellen van de cursus, facturering, snelheid van afhandeling en het lesgeven.

Meerdere betaal en facturering mogelijkheden.
De wijze van lesgeven.

jacob noyons

Snelle levering, goede prijs.

snelle levering
goede prijs

Ronald Mengerink

snelheid leverantie

Loek Frijns

In zoverre positief, ware het niet dat ik deze bestelling heb ik gedaan als kerstcadeau voor mijn zoon. Toen de bestelling arriveerde heb ik de doos onder het bed gezet en gisteren heb ik het pakket... In zoverre positief, ware het niet dat ik deze bestelling heb ik gedaan als kerstcadeau voor mijn zoon. Toen de bestelling arriveerde heb ik de doos onder het bed gezet en gisteren heb ik het pakket geopend om het vervolgens met kerstpapier in te pakken. Toen ik echter het doosje uit het pakket haalde, bleek de "verzekeringslabels"reeds doorgesneden en kon ik de doos gewoon openen. Het feit dat ik nu waarschijnlijk een teruggestuurd pakket van iemand anders heb ontvangen, voelt niet goed. Het ingepakte kerstpakket word pas kerstavond / 1e kerstdag uitgepakt en ik hoop van harte dat er verder niets mee aan de hand is. Dit wilde ik jullie in ieder geval al vooraf mededelen.

Duidelijke uitleg en informatie m.b.t. het product.

Tom

Snelle levering tegen scherpe prijs. Duidelijk aangegeven wat de verzendkosten zijn.

Snelle levering van de bestelde 3dmouse