Marc Dekker

Goede ervaring, CAD Stunter levert snel, correct en tegen scherpe prijzen.

Overzichtelijke website, scherpe prijs en snelle levering.

Akertech BV

Er werd toegezegd dat we snel over een extra licentie konden beschikken na bestelling, mogelijk1 en anders 2 werkdagen. Volgens mij waren ze het vergeten en nadat ik gebeld had, na 4 werkdagen, was... Er werd toegezegd dat we snel over een extra licentie konden beschikken na bestelling, mogelijk1 en anders 2 werkdagen. Volgens mij waren ze het vergeten en nadat ik gebeld had, na 4 werkdagen, was het binnen een paar uur geregeld.

bestelling op website ging snel/makkelijk

Reactie CAD Stunter:

Geachte heer,
Geachte heer,
Uiteraard zijn we uw bestelling niet vergeten. Leveringsproblemen bij onze leverancier heeft echter gezorgd voor wat vertraging, hetgeen wij natuurlijk betreuren. Na uw telefoontje hebben we de leverancier hierop aangesproken en is het product alsnog geleverd.

R. van Duren / Infra Plus BV

We hebben hier een computer en 3 InfraCAD licenties gekocht.

Erg klantvriendelijk.

Fransiscó

Uitstekend. Snelle levering, goede producten, uitstekende informatievoorziening en concurrerende prijs.

Propulsion Systems

Prima leverancier. Snel en correct

Drukkerij Perfekt

Tot nu toe alleen via de website contact gehad en dit is naar tevredenheid, enige minpunt van meerdere producten van 1 pagina bestellen is dat je iedere keer weer het hele traject er naar toe moet... Tot nu toe alleen via de website contact gehad en dit is naar tevredenheid, enige minpunt van meerdere producten van 1 pagina bestellen is dat je iedere keer weer het hele traject er naar toe moet doorlopen.

nee

Marinus Claassen

Offerte opgevraagd, snel en duidelijk beantwoord , nadien wijziging opgevraagd en ook daar zeer snel reactie en duidelijkheid. Zeer goed verlopen.

Reageren goed op aanpassingen

GPS Ontwerp en Bouwmanagement

Bestelling van nieuw workstation is snel en prima verlopen.

Scherpe prijzen en kennis van zaken.

Bit

Niet goed.
De levering was niet een dag later , het waren 3 werkdagen exclusief het weekend ertussen.

Hans Rombouts

Uitstekende klantvriendelijkheid, product goed en snel ontvangen