Anna van Eijk

Al na één dag had ik mijn bestelling in huis.
De informatie die werd gegeven over de status van de bestelling was dik in orde.
Ook het bestellen zelf was heel gemakkelijk.
Ik ben...
Al na één dag had ik mijn bestelling in huis.
Ook het bestellen zelf was heel gemakkelijk.
Ik ben heel tevreden!

Karin

Breed assortiment, snelle levering

E

Ruime keus, goede info en service.

A Molenaar

Tevreden en ik zou opnieuw bestellen bij Cadeau .nl

Henk H

Ik kon aanschaffen wat ik wilde aanschaffen; werd keurig op de hoogte gehouden over m'n bestelling, die ook op de aangegeven datum goed verpakt werd afgeleverd en ik zou opnieuw bestellen bij... Ik kon aanschaffen wat ik wilde aanschaffen; werd keurig op de hoogte gehouden over m'n bestelling, die ook op de aangegeven datum goed verpakt werd afgeleverd en ik zou opnieuw bestellen bij Cadeau.nl

de Graaf

Mijn cadeau is nog niet geleverd. Gisteren zou het genegeerd moeten zijn. Ik heb hier geen bericht over ontvangen. Dus ik ben niet tevreden.

Reactie Cadeau.nl:

Beste Godi,
Vervelend om te lezen dat uw bestelling gisteren niet is afgeleverd, hiervoor onze excuses.
Beste Godi,
Met de Track en Trace code van uw bestelling zien wij dat uw bestelling helaas bij PostNL is vertraagd. De klantenservice zal vandaag contact met u opnemen.
Team Cadeau.nl

JP

Ik ben tevreden over zowel het assortiment, de levering en de producten welke ik besteld heb.

Linda

Zeer tevreden! Veel keus, leuke assortiment en dus veel inspiratie. Probleemloos zonder extra kosten achteraf betalen en zeer snelle levering!