Ja, ja en ja. Genoeg leuke cadeaus om uit te kiezen, snelle levering en heel leuk extraatje dat er mini gummybeertjes bij de bestelling zaten. Ik ben zeer tevreden.
Jet
Groot assortiment, handige selectie functies en makkelijk om te zoeken op gelegenheid. Jullie zien me vast gauw terug :)
Yves Duchateau
Ja
Yvon heeren
Op zoek naar een speciaal cadeau en gevonden
Liesbeth
Ja ben tevreden over assortiment. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Wel zeer ontevreden over de levering door PostNL. Jammer dat jullie nog zaken met ze doen. Slechte levering lag...Ja ben tevreden over assortiment. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Wel zeer ontevreden over de levering door PostNL. Jammer dat jullie nog zaken met ze doen. Slechte levering lag echter niet aan cadeau.nl
Ingrid
T assortiment is divers en verrassend - werd goed op de hoogte gehouden van de verzending van m’n bestelling - ik waarschijnlijk nog eens bestellen bij cadeau.nl
Anna
Leuke artikelen, snelle levering.
Ellen
Alles prima verlopen. Makkelijk bestellen en snel geleverd.