Caro

Wel geïnformeerd, maar na bestelling bleek het product niet meer in het voorraad te zitten. Het staat nog wel op de website.

Beste klant,
Vervelend om te lezen dat het product niet meer op voorraad was, als het goed is hebben wij u na het informeren meteen het geld teruggeboekt. Het product blijft wel nog wel tijdelijk op de website staan, maar is helaas niet meer op voorraad.
Mijn excuses voor het ongemak.
Team Cadeau.nl

Nico Camphens

Wij vinden dit een lekker vlotte webwinkel.

J hop

Goede service, leuke producten

Patrick

Niet tevreden, bij een product staat er altijd "Unieke inpakservice van cadeau.nl". Mijn cadeau is anders niet ingepakt, er stond ook geen optie om het cadeau in te pakken. Misleidend!

Beste Patrick,
Vervelend om te lezen dat onze slogan verwarring heeft opgebracht. Hiervoor onze excuses.
Beste Patrick,
Op de productpagina hebben wij naast de foto een optie om het cadeau in te laten pakken. Jammer dat dit niet opvallend genoeg is vermeld, hier zullen wij intern naar gaan kijken.
Nogmaals onze excuses voor de verwarring.
Team Cadeau.nl

Iris Smit

Ik ben heel tevreden. Ook zou ik weer opnieuw bestellen bij Cadeau.nl.

Yannick

My Travel Journal aangeschaft voor mijn vriendin. Ze washier erg blij mee (ze had al 2 andere gekregen) maar vond deze het mooiste.
Verder het assortiment niet gezien. Ben prima op de hoogte...
Verder het assortiment niet gezien. Ben prima op de hoogte gehouden en zou wel opnieuw wat bestellen. Minpuntje zijn wel de verzendkosten!

Wannes

Ja ik was zeer tevreden

M Geeve

Probeer steeds af te melden voor de nieuwsbrief maar dat wordt blijkbaar niet geaccepteerd want ik blijf m krijgen. Ik koop er nooit meer wat!

Beste klant,
Dit is uiteraard niet de bedoeling. Het afmelden van de nieuwsbrief moet met één klik op de knop geregeld zijn. Wij kunnen uw e-mailadres niet vinden in ons systeem. We hebben contact met u opgenomen om te achterhalen of er misschien sprake is van een misverstand.
Cadeau.nl

Stephan